Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan İpekçi ilk nikahını kıydı

Başkan İpekçi ilk nikahını kıydı

ISPARTA 26.04.2019 16:33:00 0
Başkan İpekçi ilk nikahını kıydı
Sav Belediye Başkan seçilen ve Şakir İpekçi, kasabada ilk nikahını kıyarak Hasan İpekçi ve Şeyma Ballı çiftini evlendirerek bir ömür boyu mutluluklar diledi ve Hediye Sandığı takdim etti.
 
Merkez Sav Kasabasında Belediye Evlendirme Müdürlüğü'ne müracaat eden Hasan İpekçi ve Şeyma Ballı’nın nikahını kıydı. Sav Kasabası Düğün Salonunda gerçekleştirilen bu nikah Belediye Başkanı Şakir İpekçi’nin ilk nikahı oldu. Başkan İpekçi, çifte ömür boyu mutluluklar diledi. Hasan İpekçi ve Şeyma Ballı çiftinin nikah şahitliklerini ise her iki ailenin önde gelen eşrafları yaptı. Hasan ve Şeyma’nın heyecanlı oldukları görülürken, Başkan İpekçi nikah cüzdanını geline takdim etti.
BAŞKAN İPEKÇİ; “ÖMÜR BOYU
MUTLULUKLAR DİLİYORUM”
Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi, nikah töreninde yaptığı konuşmada; “Belediyemizin değerli personeli Hasan İpekçi kardeşimiz geçtiğimiz gün bana hayırlı olsun ziyaretine geldi. Bana evleneceğini, nikahının olduğunu belirterek nikahı bizzat benim kıymamı istedi. Ben de kendisine bu nikahı seve seve kıyabileceğimi söyledim. Böyle sevdiğimiz bir personelimizi evlendirmek ve bana da ilk nikahımızı kıymak nasip oldu. İnşallah mutlu mesut olurlar. Ben Sav Belediyesi olarak evlenen kardeşlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Başkan İpekçi nikah töreninde imzaların atılmasının ardından Sav Belediyesi olarak hediye sandığı takdim etti.
Nikah töreninin ardından Başkan Şakir İpekçi yeni evlenen çiftle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler: kıydı nikahını ipekçi başkan
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °