Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Günaydın’dan AK Parti grubuna tepki!

Başkan Günaydın’dan AK Parti grubuna tepki!

ISPARTA 12.08.2017 04:40:00 0
Başkan Günaydın’dan AK Parti grubuna tepki!
Belediye Meclisi’nin dünkü Ağustos ayı son toplantısına AK Parti grubu katılmazken, Belediye Başkanı Günaydın, AK Partililere tepki gösterdi. Günaydın, “Hizmetten kaçmak savaştan kaçmış gibi olur. AK Parti grubunun kaçmaması lazımdı. Biz kelle koltukta memleket hizmeti için koşturuyoruz, onların yaptıklarına bakın. Onların maksatlarını biliyorum”” dedi.
Belediye Meclisi’nin dünkü Ağustos ayı son toplantısına AK Parti grubunun tamamı katılmazken MHP grubu tam kadroyla meclisteki yerini aldı. AK Parti grubu sıralarının boş olduğunu gören Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Partililere hizmetten kaçmakla suçladı.
BELKİ O MADDELER YÜZÜNDEN GELMEMİŞLERDİR
“Bugün burada hiç korkmadan, böylesine kaçmadan bu hizmeti en güzel şekilde yürüteceğiz” diyen Başkan Günaydın, “Burada Isparta’nın faydasına olacak birkaç maddemiz var. Belki AK Parti grubu ondan dolayı gelmemiştir. Hizmetten kaçmak savaştan kaçmış gibi olur. AK Parti grubunun kaçmaması lazımdı. Bu maddeler Isparta hizmeti için hazırlanmış. Bizim kadar onlar da sahip çıkmalıydı. Cepheden kaçmayla bir tutuyorum bunları. Bu yaptıklarını yüksek seviyeyle kınıyorum. Ama bu maddeleri buradan geçireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi meclis üyeleri korkmadan bu mesuliyeti üzerine alıyor. Yaşasın Isparta hizmeti diyoruz. Varsa bu konudan çekeceğimiz ceza o cezayı da çekmeye hazırız. MHP grubundan izin bile alan yok. Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyelerinden birkaçı gelmeseydi azınlığa düşecektir ve bugünkü hizmet olmayacaktı. Bugün bu hizmetin yürüyeceği olarak hem şahsım olarak hem de Isparta halkı adına sizlere teşekkür ediyorum.
MAKSATLARINI BİLİYORUM                 
Yarın biz burada yoktuk diyecekler. Şikayet ettikleri incelendiği zaman imzamız yok, o gün gelememiştik diyecekler. Biz kelle koltukta memleket hizmeti için koşturuyoruz, onların yaptıklarına bakın. Onların maksatlarını biliyorum” şeklinde konuştu.
6 OKULUN KARARI DA VAR
Gündem maddeleri arasında 3 okula yer tahsisi bulunduğunu, yine okulların çaplarının yerleştirilmesinin olayının da bulunduğunu aktaran Günaydın, “Siz MHP’li meclis üyelerime 6 okul için aldığınız karar ve Isparta hizmetlerine yol verdiğiniz için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °