Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Başdeğirmen onay verdi O koşuda Engelliler de Olacak: Haydi gel Yüreğimizle Koşalım

Başkan Başdeğirmen onay verdi O koşuda Engelliler de Olacak: Haydi gel Yüreğimizle Koşalım

ISPARTA 22.02.2020 11:42:00 0
Başkan Başdeğirmen onay verdi
O koşuda Engelliler de Olacak: 
Haydi gel 
Yüreğimizle 
Koşalım
Isparta Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Engelli Koordinasyon Birimi Sorumlusu Muammer Emre Gökgöz, Atatürk’ün Isparta’ya gelişi anısına 1 Mart Pazar Günü düzenlenecek olan Atatürk Halk Koşusu’na engellilerin de katılacağını ve kayıtların devam ettiğini bildirdi.
 
GÖKGÖZ, “BİZ DE ORADA OLACAĞIZ”
Bu konuda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e yaptıkları talebin olumlu karşılandığını ve bundan dolayı Başkan Başdeğirmen’e tüm engelliler adına teşekkür ettiğini vurgulayan Isparta Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Engelli Koordinasyon Birimi Sorumlusu Muammer Emre Gökgöz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Atatürk’ün Isparta’ya gelişi anısına 1 Mart Pazar Günü düzenlenecek olan Atatürk Halk Koşusu etkinliğimizde engelliler olarak bizlerde orada olacağız.
BAŞVURULAR BELEDİYE
ENGELLİLER BİRİMİNE YAPILACAK
Yarışa katılmak isteyen bende varım diyen engellilerimizi engelli kimlik kartı ya da raporları ile birlikte Belediyemiz Engelli Koordinasyon Birimimize bekliyoruz. Kategori yarışımız 1 Mart Pazar Günü Saat 10.00’da Özkanlar kavşağından başlayacak olup Belediye önünde bitecektir.  Haydi Gel Yüreğimizle Koşalım.. Ödüller:  Birinciye: 750 TL ikinciye: 500 TL Üçüncüye: 250 TL ödül verilecektir. Kayıt yeri: Isparta Belediyesi Halkla İlişkiler ( Engelli Koordinasyon Birimi olacak” dedi.
“SLOGANIMIZ ‘HAYDİ GEL
YÜREĞİMİZLE KOŞALIM’ OLACAK”
Bu etkinlikte yola ‘Haydi Gel Yüreğimizle Koşalım’ sloganıyla çıkacaklarını vurgulayan Gökgöz; “Engellilerimiz Isparta Belediyesi Halkla İlişkiler Engelli Koordinasyon Birimine başvurabileceklerdir. Başvuru şartları 15 yaş üstü rapor ya da engelli kimlik kartı yeterli olacaktır” dedi.
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °