Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Başkan Başdeğirmen’den Mülk Sahiplerine Önemli Rica; Böyle Yaparsanız ETİK OLMAZ…

Başkan Başdeğirmen’den Mülk Sahiplerine Önemli Rica; Böyle Yaparsanız ETİK OLMAZ…

ISPARTA 6.08.2020 12:01:00 0
Başkan Başdeğirmen’den Mülk Sahiplerine Önemli Rica; 
Böyle Yaparsanız 
ETİK OLMAZ…
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Tarihi Üzüm Pazarındaki dükkan sahiplerine ricada bulunarak; “Kiracılarınızdan restorasyon süresince kira almayın ve restorasyon bitince de kirayı artırmayın. Sizden talebim budur. Böyle yapmamak da zaten etik olmaz” dedi.
 
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugün gerçekleştirdiği Tarihi Üzüm Pazarı Restorasyon Projesi konusunda Üzüm Pazarı esnafı ile yaptığı bilgilendirme toplantısında üzüm pazarındaki işyeri sahiplerinden önemli bir ricada bulundu.  
BAŞDEĞİRMEN; “BÖYLE DAVRANILMAMASI
ETİK BİR DAVRANIŞ OLMAYACAKTIR”
Koronavirüs pandemisi nedeniyle esnafların zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen; “Bu tarihi çarşıdaki işyeri sahiplerinden benim bir ricam olacak. Restorasyon süresince kiracılarından kira bedeli almasınlar ve restorasyon bitince de kira bedellerini afaki derecede yani bin lira ise 3 bin lira istemesinler. Makul bir seviyede artırsınlar. Diğer bir önemli talebim ise restorasyon sonrasında kiracılarını değiştirmesinler yani işyerinden çıkarmasınlar. Böyle yaparsanız sizlere teşekkür ederim. Zaten, böyle hareket edilmemesi de etik bir durum ve hareket olmayacaktır” dedi.
 
 

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °