Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Aktaş Mazbatasını Aldı

Başkan Aktaş Mazbatasını Aldı

ISPARTA 23.10.2019 11:01:00 0
Başkan Aktaş
Mazbatasını
Aldı
Büro Memur – Sen Isparta Şubesinin olağanüstü kongresinde kullanılan 64 oyun 41’ini alarak tekrar başkanlığa seçilip güven tazeleyen mevcut Başkan Abdurrahman Aktaş, mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Yücel Demiralay’ın elinden aldı.
 
Büro Memur – Sen Isparta Şubesinin olağanüstü kongresi geçtiğimiz Cumartesi günü Memur – Sen İl Temsilciliğinin bulunduğu Cumhuriyet Caddesindeki merkezinde gerçekleştirildi. Kongre Divan Başkanlığını Memur – Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay’ın yaptığı Büro Memur – Sen Isparta Şubesi olağanüstü kongresine Başkanı Abdurrahman Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri, İşyeri Temsilcileri ve çok sayıda üye katıldı.
Gerçekleştirilen Olağanüstü Kongrede yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesinde seçim maddesine geçildi. Yapılan ve iki listenin yarıştığı seçimler neticesinde; Büro Memur – Sen Isparta Şubesinin olağanüstü kongresinde mevcut Başkan Abdurrahman Aktaş, kullanılan 64 oyun 41’ini alarak tekrar başkanlığa seçilip güven tazeledi. Diğer aday Hakan Yeşildağ ise 23 oyda kaldı.  
BAŞKAN ABDURRAHMAN
AKTAŞ MAZBATASINI ALDI
Olağanüstü kongrede tekrar başkanlığa seçilip güven tazeleyen mevcut Başkan Abdurrahman Aktaş bugün de 6 Mart Caddesi üzerindeki eski Adliye binasında hizmet veren İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı.
Başkan Aktaş’a mazbatasını Merkez İlçe Seçim Kurulu Müdürü Yücel Demiralay takdim etti.
AKTAŞ; “ÜYELERİMİZE EN İYİ HİZMETİ
VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Büro Memur – Sen Isparta Şubesi Başkanı Abdurrahman Aktaş, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üyelerinin menfaati doğrultusunda onlara en iyi hizmet etmek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.  

Anahtar Kelimeler: aktaşmazbatasınıaldı başkan
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °
Salı 27.2 ° / 13.9 °