Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Basın, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurudur

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında “Kamuoyunun haber alma hakkını meslek ilkelerine bağlı olarak yerine getiren basın, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurudur” dedi.

ISPARTA 24.07.2016 09:55:00 0
Basın, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurudur
Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Günaydın mesajında şu ifadelere yer verdi: “Her yıl 24 Temmuz'da kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı ile birlikte "Basından Sansürün Kaldırılışımın 108.yıldönümünü kutluyoruz.
Kamuoyunun haber alma hakkını meslek ilkelerine bağlı olarak yerine getiren basın, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurudur. İlimizin her alandaki gelişimine büyük katkı sağlayan basınımızın aynı zamanda toplumsal denetimi sağlamak ve demokrasimize katkı verme gibi önemli görevleri de yerine getirmektedir.
Bu duygularla tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tebrik eder, görevlerini yerine getirirken hayatını kaybeden kıymetli basın mensuplarına Cenab-ı Allahtan rahmet, fedakarca görevlerini yerine getirenlere de başarılar dilerim”

Anahtar Kelimeler:
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °