Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başarının Ayrımcılığı Olmaz!

Başarının Ayrımcılığı Olmaz!

SPOR 14.12.2022 15:03:00 0
Başarının  Ayrımcılığı  Olmaz!

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, şehirdeki tüm Ispartaspor severlerin tek hedefinin Yeşil – Pembeli ekibin başarısı olduğunu belirterek; “Taraftarların osu busu olmaz. Tüm taraftarlar tek çatı altında birleşmelidir. Çünkü, başarının ayrımcılığı olmaz” dedi. 

YILMAZ; “BAŞARI İÇİN TÜM

TRİBÜNLERİN BİRLEŞMESİ LAZIM”

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, dün tesislerde düzenlediği Haftalık Basın Toplantısında, Yeşil – Pembeli Taraftarlar için de önemli açıklamalarda bulundu. Şehirdeki tüm Ispartaspor severlerin tek hedefinin Yeşil – Pembeli ekibin başarısı olduğunu belirterek; “Durum bu iken, Taraftarların osu busu olmaz. Tüm taraftarlar tek çatı altında birleşmelidir. Çünkü, başarının ayrımcılığı olmaz. Hepimiz aynı hedefte yani Ispartaspor’un başarısı için emek sarfediyoruz” dedi.

“32 GENÇLİK TARAFTAR GRUBUNA 

ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Taraftarlarla ilgili önemli bir tespit yaptığını ve bunun da kendisini üzdüğünü ifade eden Teknik Patron Yılmaz; “Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda özellikle karşı tribünlerde yer alan 32 Gençlik Taraftar Grubu 90 dakika boyunca bir an bile durmadan takımımızı destekliyor. Onlara büyük moral ve motivasyon oluyor. Onlara gerçekten çok teşekkür ediyorum. Ancak, yedek kulübemizin arka tarafından yani Maraton Tribününde de bir grup taraftarlar oturuyorlar ama hiç tezahüratta bulunmuyorlar, sadece maçı izliyorlar. Bu böyle olmaz. Başarı için tribünlerde de birleşmemiz lazım. Karşı tribünlerdeki 32 Gençlik Taraftar Grubunun tezahüratlarına bizim arkamızda olan Maraton tribünlerinin de cevap vermesi lazım. 32 Gençliğin Taraftar Grubunun dinamiğini, enerjisini, Maraton Tribününden de bekliyoruz. Başarı için o taraftar grubu bu taraftar grubu diye bir ayrım yapılmaz, böyle bir şey olamaz. Başarı için tüm tribünlerin birleşmesi lazım. 

“TARAFTAR GRUPLARININ

BİRLEŞMESİNİ İSTİYORUZ” 

Bilindiği gibi ben Isparta’ya geldiğimde sevgi her şeyi çözer demiştim. Evet bu söz Isparta’da adeta sloganımız oldu. Sevgi her şeyi çözer. Biz kendi içimizde kavga edebiliriz, ancak sevgiyle doğruyu buluruz. Biz Gül şehriyiz. Kavgalar bile bir çiçekle son buluyor. Sanıyorum 32 Gençlik Taraftar Grubu Ispartaspor ile birlikte kurulmuş. Çok uzun yıllar önce yani. Biz, tribünlerde ayrım olsun istemiyoruz. Tüm Taraftar Gruplarının birleşmesini istiyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler: Başarının Ayrımcılığı Olmaz!
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °