Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başarılı Müdürün Yeni Adresi Belli Oldu; Ali Osman Avcu Muhsin Kiremitçi İHO’na Atandı

Başarılı Müdürün Yeni Adresi Belli Oldu; Ali Osman Avcu Muhsin Kiremitçi İHO’na Atandı

ISPARTA 1.08.2023 17:12:00 0
Başarılı Müdürün Yeni Adresi Belli Oldu;  Ali Osman Avcu Muhsin Kiremitçi İHO’na Atandı

HABER: Yunus ÖZLER

Isparta’nın sevilen ve başarılı Okul Müdürlerinden olan ve 5 yıldır aynı zamanda şehit kuzeninin ismini taşıyan Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu'nda görev yapan Okul Müdürü Ali Osman Avcu, Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu'na atandı.

Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu'na atanan Ali Osman Avcu, bugün itibariyle görevine başladı. 

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü, bulundukları kurumlarda görev süreleri sona eren 56 Okul Müdürü, 2 Başmüdür Yardımcısı ve 64 Müdür Yardımcısının yeni görev yerlerinin atamalarını belirleyerek atamalarını yaptı.

Bir eğitim merkezinden, başka bir eğitim merkezine atama veya yeniden görevlendirme kapsamında 4 veya 8 yıl görev süresi biten 220 müdür ve müdür yardımcısının ataması 27 Temmuz 2023 tarihi itibari ile Vali Aydın Baruş’un makam onayı ile gerçekleştirildi.

SEVİLEN MÜDÜR MUHSİN 

KİREMİTÇİ’YE ATANDI 

Söz konusu atamalardan birisi de Isparta’nın sevilen ve başarılı Okul Müdürlerinden olan ve 5 yıldır aynı zamanda şehit kuzeninin ismini taşıyan Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu'nda görev yapan Okul Müdürü Ali Osman Avcu’nun ataması oldu. Müdür Avcu, Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu'na atandı. Avcu, konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “5 yıldır Okul Müdürü olarak görev yaptığım Şehit Ramazan Yiğit İmam Hatip Ortaokulu'ndan bugün ayrılarak yeni görev yerim Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu'na Okul Müdürü olarak göreve başladım. Rabbim yolumuzu bahtimizi açık etsin. Bütün işlerimizi hayırlı ve kolay eylesin. Allah utandırmasın inşallah” paylaşımında bulundu. 

Medya32.com İnternet Haber Sitesi olarak biz de Müdür Ali Osman Avcu’yu tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz. 

 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °