Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Bando Takımı ve Mehteran Takımı Stadyumda; Başkan Başdeğirmen Ne Diyorsa O!

Bando Takımı ve Mehteran Takımı Stadyumda; Başkan Başdeğirmen Ne Diyorsa O!

SPOR 28.11.2022 18:08:00 0
Bando Takımı ve Mehteran Takımı Stadyumda;  Başkan Başdeğirmen Ne Diyorsa O!

YUNUS ÖZLER – ÖZEL HABER

Ispartasporlu Taraftarların isteğini kırmayan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, dünkü derbi maçında hem Bando Takımı hem Mehteran Takımını Stada göndererek taraftarlara verdiği sözü tuttu.

 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor, 27 Kasım Pazar günü yani dün 3 puandan daha öte anlam taşıyan bir maça çıktı. Zira, Yeşil – Pembeli ekip, dün kendi saha ve seyircisi önünde yıllarca büyük rekabet yaşadığı ezeli rakibi komşu il takımı Afyonspor ile karşılaştı. Derbi niteliğindeki bu maç için taraftarlar tüm şehirde organize oldu ve tribünleri de tıklım tıklım doldurdu.

BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN

‘BANDO TAKIMI’  YETMEDİ

MEHTERAN TAKIMINI DA GÖNDERDİ

Yeşil – Pembeli Taraftarlar, gerek ezeli rekabet gerekse derbi olması nedeniyle maçın önemine binaen zorlu Afyonspor maçı öncesi Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den sosyal medya üzerinden talepte bulunarak, Stadyuma Bando Takımı göndermesini istedi. Bu talebe yine sosyal medya üzerinden olumlu yanıt veren Başkan Başdeğirmen, dünkü Afyonspor maçına Bando Takımının yanı sıra Mehteran Takımını da gönderdi.

TARAFTARLARI

COŞTURDULAR

Şeref Tribününün bulunduğu Tribünlerin sağında konuşlanan Mehteran Takımı ile sol tarafından konuşlanan Bando Takımı maç boyunca birbirinden güzel şarkı ve marşlar çalarak taraftarları coşturdular.

TARAFTARLARDAN BAŞKAN

BAŞDEĞİRMEN’E TEŞEKKÜR

Yeşil – Pembeli Taraftarlar, verdiği sözü tutan ve hatta daha fazlasını yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e bu jestinden dolayı teşekkür ettiler. Kendisi de maça gelerek maçı takip eden Başkan Başdeğirmen maç sonunda taraftarları selamladı. Söz konusu maç 0 – 0 golsüz sona erdi.

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °