Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

BAL’da Gözler 21 Mayıs’a Çevrildi

BAL’da Gözler 21 Mayıs’a Çevrildi

SPOR 18.05.2021 12:11:00 0
BAL’da Gözler 
21 Mayıs’a 
Çevrildi
Haziran ayının ilk haftasında yeni bir statü ile başlatılması düşünülen Bölgesel amatör lig maçlarına katılım yapacak takımlar kararlarını 21 Mayıs tarihine kadar bildirecekler. İlimizi Bölgesel amatör ligde temsil edecek taktımlar olan Emrespor ve Gelendostsporun söz konusu tarihe kadar kararını federasyona bildirmesi bekleniyor.
 
Bölgesel Amatör Lig (BAL) maçları için geri sayım devam ederken ilimizi temsil edecek olan Emrespor ve Gelendostspor kararlarını federasyona bildirecekler.
 
Yeni bir statü ile oynanacak olan Bölgesel amatör lig maçlarına katılım için son tarih ise 21 Mayıs. Bu tarihe kadar takımlar lige katılıp katılmayacaklarını bildirecekler.  Türkiye Futbol Federasyonu son yaptığı açıklamada şu sözlere yer vermişti “Bölgesel Amatör Lig müsabakaları yen bir statü ve yeni bir gruplandırma ile Haziran ayının 1.haftasında başlatılacak.
 
Öncelikle BAL’a katılma hakkı olan 266 kulübe lig’e katılıp katılmayacakları yazılı olarak sorulacak, bu sezon katılmayacağını belirten kulüplerin BAL’a katılım hakkı saklı tutulup 2021-2022 sezonuna katılabilecekleridir. Bu sezon sıkıştırılmış bir takvimi ile oynatılacak BAL’a katılacağını belirten kulüpler yeni bir gruplandırma ve yeni bir statü ile BAL’a katılabileceklerdir” ifadeleri kullanılmıştı.

Anahtar Kelimeler: mayısaçevrildi gözler21 balda
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °