Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

BAİB’ten ITSO’ya Ziyaret

BAİB’ten ITSO’ya Ziyaret

ISPARTA 29.09.2021 14:55:00 0
BAİB’ten 
ITSO’ya
Ziyaret
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ITSO Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Tutar ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ziyaret etti.
 
Genel Kurulunu geçtiğimiz ay yapan ve gerek başkanı gerekse yönetimi değişen merkezi Antalya’da bulunan ve Isparta, Antalya ve Burdur illerini kapsayan Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin bugünkü rotası Isparta oldu.
BAİB BAŞKANI
ÇAVUŞOĞLU’NDAN
BİLGİLENDİRME
İlk olarak Vali Ömer Seymenoğlu’nu makamında ziyaret eden BAİB Başkan ve yönetimi ardından Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO)’nı ziyaret etti. Söz konusu ziyarette; Antalya, Isparta ve Burdur illeri ihracatçılarının oluşturduğu birliğin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Çavuşoğlu Isparta özelinde yürütülen faaliyetler ve Isparta’nın ihracat potansiyeli hakkında ITSO Başkanı Mustafa Tutar ve yönetimini bilgilendirdi.  
BAŞKAN TUTAR; “ZİYARETİNİZDEN
DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
ITSO Başkanı Mustafa Tutar da, ziyarette yaptığı konuşmada Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Ümit Mirza Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerine kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkürlerini sundu.
Söz konusu ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler: baibtenıtsoyaziyaret
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °