Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Bahçeşehir Koleji’nin Kuruluşundan Bu Yana Görev Yapan; Genel Müdür İbrahim Nemli’ye Teşekkür Plaketi

Bahçeşehir Koleji’nin Kuruluşundan Bu Yana Görev Yapan; Genel Müdür İbrahim Nemli’ye Teşekkür Plaketi

ISPARTA 1.07.2021 04:29:00 0
Bahçeşehir Koleji’nin Kuruluşundan Bu Yana Görev Yapan; 
Genel Müdür
İbrahim Nemli’ye
Teşekkür Plaketi
Isparta Bahçeşehir Koleji’nin kuruluşundan itibaren yöneticilik görevini yürüten Genel Müdür İbrahim Nemli görevinden ayrıldı. Duayen Eğitimci Nemli’ye bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Kurucu İsmail Akçil tarafından plaket, Kampüs Müdürü Muzaffer Kılınç tarafından da bir buket çiçek takdim edildi.
 
Genel Müdür İbrahim Nemli’nin görevinden ayrılması sebebi ile dün okulun yemekhanesinde Veda Yemeği düzenlendi. Söz konusu etkinliğe; Okulun Kurucusu İsmail Akçil, ve Kampüs Müdürü Muzaffer Kılınç başta olmak üzere Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.
“SAYIN HOCAMIZA EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ”
Okul Yönetimi tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada; “Isparta Bahçeşehir Koleji’nin kuruluşundan itibaren yöneticilik görevini yürüterek bugüne kadarki başarılarımızda büyük katkısı bulunan Sayın Genel Müdürümüz İbrahim NEMLİ’nin görevinden ayrılması sebebi ile okulumuzda Veda Yemeği düzenlenmiş, emeklerinden dolayı kendisine Kurucumuz İsmail AKÇİL tarafından plaket, Kampüs Müdürümüz Muzaffer KILINÇ tarafından çiçek takdim edilmiştir. Bugüne kadar görevini özveriyle yerine getiren değerli büyüğümüz ve yöneticimize emeklerinden ve okulumuza katkılarından dolayı teşekkür ederiz” denildi.
İŞTE GENEL MÜDÜR İBRAHİM NEMLİ’NİN VEDA YEMEĞİ PROGRAMINDAN GÖRÜNTÜLER:














Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °