Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Bahçeli, Günaydın'a ittifak için ne dedi?

Bahçeli, Günaydın'a ittifak için ne dedi?

ISPARTA 14.09.2018 06:57:00 0
Bahçeli, Günaydın
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, MHP Lideri Bahçeli ile adaylığını açıkladığı o görüşmenin detaylarını anlattı. Günaydın, Bahçeli’nin ittifakla ilgili “İttifak ile ilgili yardımlaşma olabilir, bizim bağımsız adayımız olacak. Yerelde başka şeyler anlaşılıyor” dediğini söyledi.
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, bazı belediye meclis üyeleriyle birlikte önceki gün Ankara’ya giderek Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etmişti. Ziyaretin detaylarını anlatan Başkan Günaydın, Bahçeli’nin ittifakla ilgili sözlerini de aktardı.
ADAY KESİNLİKLE SENSİN
Görüşme sırasında Bahçeli’nin Isparta’ya yapılan hizmetleri tek tek anlattığını belirten Günaydın, “Arkasından da ‘Isparta’ya gelecekte çok iyi hizmetler vereceksiniz. Bunu çok iyi biliyoruz. Aday kesinlikle sensin” dedi. Biz de onure olduk. Bu bizim için bir teşviktir. Isparta’yı gelecekte çok iyi bir şehir yapmaya çalışacağım. Isparta’da ustalık dönemimi yaşamak istiyorum. Bu enerjiyle Isparta’ya geri dönüyorum. Geçen seçim öncesinde adaylığımızı 30 Ağustos’ta açıklamıştı. Kendisinin adaylığına layık olduğumuz anlaşıldı. Bu kez de büyük bir iltifat gösterdiler. Bu açıdan sevinçliyim. Benim derdim Isparta’ya hizmet etmek ve Isparta’mızı Avrupa, dünya şehri yapmak. Onun projelerini daha önceden hazırlamıştım. Mimar olduğumuz için bunları hayal edebiliyoruz, hatta içinde yaşayabiliyoruz” dedi.
DAHA ENERJİK OLARAK İŞ BAŞINA GEÇİYORUZ
Isparta’da istediklerini daha yapamamış durumda olduğunun altını çizen Başkan Günaydın, seçimlere kadar bir dakikasının bile boş geçmesini istemediğini vurguladı. Günaydın, “Seçimden ziyade ben kalan 7 ay içerisinde projelerle uğraşacağım. Daha enerjik olarak iş başına geçiyoruz. Lakırdılardan, boş reklamlardan kaçarak, ben Isparta’ya hizmet etmek istiyorum” diye konuştu.
BAĞIMSIZ ADAYIMIZ OLACAK
Öte yandan ittifak ile ilgili Bahçeli’yle arasında konuşma geçtiğini anlatan Günaydın, “İttifak ile ilgili yardımlaşma olabilir, bizim bağımsız adayımız olacak. Yerelde başka şeyler anlaşılıyor” dediğini söyledi.
 

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °