Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Bağımsız Milletvekili Adayı Aydemir; TÜED’e Üye Oldu

Bağımsız Milletvekili Adayı Aydemir; TÜED’e Üye Oldu

ISPARTA 18.04.2023 12:22:00 0
Bağımsız Milletvekili Adayı Aydemir;  TÜED’e Üye Oldu

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal’ı ziyaret eden Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, form imzalayarak Emekliler Derneği Isparta Şubesinin üyesi oldu.

TÜED Şube Başkanı Kadir Ersal’ın, “Madem sizde bir emeklisiniz o zaman sizi de üyemiz yapalım” teklifini kırmayan Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, Emekliler Derneği Isparta Şubesinin bir üyesi olmaktan gurur ve mutluluk duyacağını ifade ederek formu imzaladı ve üyelik işlemlerini gerçekleştirdi. Aydemir’in yanı sıra ziyarete gelen bazı emekliler de TÜED’in üyesi oldu. 

TÜED Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal’da Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir’in Derneğe üye olmasından dolayı teşekkür ederek, Isparta’da 183 bin emekli bulunmasına rağmen derneğe kayıtlı üye sayısının 19 binler düzeyinde olduğunu belirterek üye sayısının artırılması noktasında da destek istedi. 

Başkan Kadir Ersal,TÜED olarak derneğe üye olan emeklilere bir çok konuda yardımcı olduklarını, ücretsiz avukatlık desteği sağladıklarını, Balıkesir Edremit’teki kendilerine ait otelden emeklilerin ekonomik koşullarda yararlandıklarını, Ankara’da bulunan misafirhaneden emekli ve ailelerinin uygun şartlarda konaklayabildiklerini söyledi. 

 

 


Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °