Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Bağımsız Milletvekili Adayı Aydemir; Salı Pazarı’nda Vatandaşlarla Buluştu

Bağımsız Milletvekili Adayı Aydemir; Salı Pazarı’nda Vatandaşlarla Buluştu

ISPARTA 19.04.2023 13:37:00 0
Bağımsız Milletvekili Adayı Aydemir;   Salı Pazarı’nda  Vatandaşlarla Buluştu

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Bağımsız Aday Mustafa Aydemir, Salı Pazarında yüzlerce vatandaşa Yeşil Isparta projesini anlattı. Projeyi olumlu bulan vatandaşlar, Aydemir’e güvendiklerini belirttiler.

Isparta’nın ilk ve tek Bağımsız Milletvekili Adayı ve Isparta İç Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği Başkanı Mustafa Aydemir seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde iddialı olan ve her gittiği yerde vatandaşların yoğun ilgisi karşılaşan Aydemir ekibi ile birlikte Salı Pazarını dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi ve onlara projelerini anlattı. 

Salı Pazarında dolaşırken okul arkadaşı ve hemşehrileriyle de karşılaşan ve hem hasret giderme şansı hem de bol bol sohbet etme imkanı bulan Aydemir ayak üstü projelerini de anlattı. Aydemir, en büyük projelerinden biri olan Yeşil Isparta Projesi ile kuracakları rüzgar enerji santrali ile ısınmayı bedavaya getireceklerini, vatandaşların pahalı fatura ödemekten de kurtulmuş olacağını ifade etti. Bu projeye her vatandaşın ortak olacağını ve Isparta’dan başlayarak kırmadan dökmeden gül devrimi yapacaklarını ifade eden Aydemir, “Seçildiğimiz takdirde bizim görevimiz seçilmiş cumhurbaşkanı ile muhalif seçmen grupları arasında bir diyalog kurarak, bir köprü oluşturarak, ülkede oluşan dışlanılmışlık duygularını, kaygı ve endişeleri, moral bozukluklarını ortadan kaldırmak üzere çalışmalar yapmaktır. Isparta ilklerin şehridir. Isparta’da kırmadan dökmeden ‘’Gül Devrimi’’ yaparak bu sistemi Isparta’dan başlayarak tüm Türkiye’ye yayacağız” dedi. 

“YEŞİL ISPARTA PROJESİ

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK

Salı Pazarında hem vatandaşlarla hem de esnaflarla sohbet eden ve onlara projelerini anlatan Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, Yeşil Isparta projesini hayata geçireceğini, bu projeye her vatandaşın ortak olacağını belirtti. Aydemir, projenin Enerjide yeşil, tarımda yeşil, temiz enerjiyi içerdiğini ifade etti.  Diğer projelerini önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağını belirten Aydemir, 14 Mayıs seçimleri için vatandaşlardan destek istedi. 

“BİZ SEÇİLDİKTEN SONRA

SİZLERİ UNUTAN

VEKİLLERDEN 

OLMAYACAĞIZ”

Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, Salı Pazarını dolaşırken bazı vatandaşların, “Milletvekilleri seçildikten sonra uğramıyorlar, halimizi hatırımızı sormuyorlar” şeklindeki yakınmaları üzerine kendisinin asla böyle bir vekil olmayacağını ifade ederek, “Biz seçilirsek inşallah her daim  vatandaşlarımızın yanında olacağız, sizlerin her türlü sorunlarınızda yanınızda olacağım. Bana 7/24 saat ulaşabileceksiniz, sizlerle hem Isparta’da hem de Ankara’da sık sık bir araya geleceğiz. Her zaman sizlere kapım açık olacak, bunun sözünü size veriyorum” dedi. 

AYDEMİR’E GÜVENİYORUZ 

Bu arada Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir’i son derece samimi bulduklarını belirten vatandaşlar da Aydemir’in projelerini olumlu bulduklarını ifade ederek, “İnşallah seçimlerde siz kazanıp Meclise gidersiniz ve bizleri orada temsil edersiniz” diyerek görüşlerini dile getirdiler.

 


Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °