Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Bağımsız Isparta Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir’den; 23 Nisan Bayramı Mesajı

Bağımsız Isparta Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir’den; 23 Nisan Bayramı Mesajı

ISPARTA 23.04.2023 12:02:00 0
Bağımsız Isparta Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir’den;  23 Nisan Bayramı  Mesajı

Isparta Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103’ncü yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 

Aydemir, TBMM’nin kuruluşunun 103’ncü yıldönümünü kutladığı ve çocukların geleceğinden emin gençler olarak yetişmelerinin en büyük hedefleri olduğunu belirttiği mesajında şunları söyledi;

“BU BAYRAM TÜM DÜNYA 

ÇOCUKLARINA ARMAĞAN EDİLMİŞTİR”

 “Milli iradenin resmen hayat bulduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103’ncü yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ilk gün ki heyecanıyla kutladığımızı belirtmek isterim. Milletin egemenliğini koruyacak olan meclisimizin açılışı, meclisin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın bu mutlu günlerinde her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. 

Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri en büyük hedefimizdir.

 Bu duygu ve düşüncelerle milli iradenin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103’ncü yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, bundan sonra halkın iradesini temsil eden adayların TBMM seçimlerinde aday olmalarını ve milleti temsil etmelerini sağlayacak bir sistemin siyasi partiler kanunlarında yerini alması umudu ile ” dedi. 

 

 

 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °