Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Aylin Nazlıaka Isparta’ya Geliyor

Aylin Nazlıaka Isparta’ya Geliyor

ISPARTA 16.11.2022 17:27:00 0
Aylin Nazlıaka  Isparta’ya Geliyor

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, yarın Isparta’da olacak. Nazlıaka, Isparta’da çeşitli temaslarda bulunacak ve partisinin Kadın Kolları tarafından hazırlanan programa katılacak.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, çeşitli temaslarda bulunmak ve toplantılara katılmak üzere yarın Isparta’da olacak.

Nazlıaka, saat 09:00’da Kanal32 Televizyonu’nda yayınlanan gazeteciler Ruzin Azerhan ve Bora Tüfekli’nin hazırlayıp sunduğu canlı yayın Gün Başlıyor programına katılacak.

Nazlıaka, canlı yayın sonrasında Eğirdir’de kadın işçilerle kahvaltıda buluşacak. Eğirdir’de düzenlenecek esnaf ve Pazar ziyaretinin ardından ilçeden ayrılacak olan Nazlıaka, daha sonra Isparta’da partisinin il başkanlığını ziyaret edecek.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka daha sonra saat 14:00’de Meydan AVM’de bulunan Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek buluşmayla katılacak.

Burada, gündeme ilişkin değerlendirmeler yapacak olan Nazlıaka, özellikle partisinin Aile Sigortası projesini detaylarıyla anlatacak.

Nazlıaka’nın Isparta’daki son adresi ise Gönen. Nazlıaka, Gönen’de Belediye Başkanı Osman Kesmen’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunacak.

Daha sonra Gönen’de Kadın Kooperatifi yönetici ve üyeleri ile bir araya gelecek olan Nazlıaka, buradaki temaslarının ardından kentten ayrılacak.

CHP Isparta İl Kadın Kolları Başkanı Pembe Görgeç, “Parti Meclisi üyemiz ve Genel Başkanımız Sayın Aylin Nazlıaka’yı Isparta’da konuk etmekten büyük mutluluk duyacağız. Yoğun bir programımız var. Ben özellikle tüm kadınlarımızı 17 Kasım Perşembe günü öncelikle Kanal32 Televizyonu’nda yayınlan Gün Başlıyor programını izlemek için ekran başına, ardından da saat 14:00’de Meydan AVM’de bulunan Isparta Belediyesi Kültür Merkezi’ne davet ediyorum” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Aylin Nazlıaka Isparta’ Geliyor
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °