Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Aydın ve Şükrü Şanlıtürk’ün Annesi Merhume Fatma Şanlıtürk; Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aydın ve Şükrü Şanlıtürk’ün Annesi Merhume Fatma Şanlıtürk; Son Yolculuğuna Uğurlandı

ISPARTA 19.10.2021 15:45:00 0
Aydın ve Şükrü Şanlıtürk’ün Annesi Merhume Fatma Şanlıtürk; 
Son 
Yolculuğuna
Uğurlandı
Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Şanlıtürk ile Belediye eski Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk’ün Annesi Fatma Şanlıtürk, bugün Son Yolculuğuna Uğurlandı.
 
Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Şanlıtürk ile Belediye eski Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk’ün dün vefat eden Annesi Fatma Şanlıtürk, bugün Keçeci Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Doğancı Mezarlığında toprağa verildi.
CENAZE NAMAZINA
YOĞUN KATILIM
Merhume Şanlıtürk için bugün ikindi namazına müteakip Keçeci Mahalle Cami Avlusunda kılınan cenaze namazına; Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Yaman ve Fahrettin Gözgün, Belediye eski Bakanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Daire Müdürleri, belediye personeli, STK Başkan ve Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
DOĞANCI MEZARLIĞINDA 
TOPRAĞA VERİLDİ
Bugün ikinci namazına müteakip gerçekleştirilen cenaze namazının ardından merhume Şanlıtürk’ün naaşı omuzlarda Cenaze aracına konularak oradan defnedileceği Doğancı Mahallesi Mezarlığına götürüldü. Burada okunan duaların ardından toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
YUNUS ÖZLER’DEN
BAŞSAĞLIĞI MESAJI
ÖZLER Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak, merhumeye Allah’tan Rahmet, başta Dostlarım ve Arkadaşlarım Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Şanlıtürk ile Belediye eski Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum.
YUNUS ÖZLER
 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °