Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Aybatılı’dan Mesaj

Aybatılı’dan Mesaj

ISPARTA 2.03.2018 13:19:00 0
Aybatılı’dan Mesaj
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, Türk Silahlı Kuvvetlerin Afrin’de gerçekleştirdiği zeytin dalı operasyonunda şehit düşen 8 kahraman Mehmetçiğe Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi. Terörizmin asla kazanamayacağını, hainlerin amacına ulaşamayacağını belirten Başkan Aybatılı, “Mevzu ülkemizin güvenliği olduğunda Esnaf ve Sanatkarlar olarak bizde her türlü fedakarlığa hazırız” dedi.
 
 
Zeytin Dalı harekâtının 41. gününde Türkiye, yasa boğan acı haberler aldı. Hatay Hassa'nın karşısındaki bölgede dün teröristlerle çıkan çatışmada toplam 8 şehit verildi, 13 asker yaralandı.
Şehitlerden biri de Ispartalı Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol. Son yolculuğuna uğurlanan şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, yaralılara da acil şifalar diledi.
Başkan Aybatılı yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:
“Unutulmasın ki, terörizm asla kazanamayacak, hainler amacına asla ulaşamayacaktır.
Teröristler döktükleri kanda çırpına çırpına boğulacaklardır. Kandan nemalanan teröristler, inanıyorum ki, inlerinde yok edileceklerdir. Esnaf ve sanatkarlar terörle mücadelede önşartsız milletin yanında, devletin arkasındadır. Bilinsin ki; şehitler ölmeyecek,vatan bölünmeyecek,al bayrak da inmeyecektir. Bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Kederli ailelerine, aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °