Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Ayanoğlu Soluncan Üretim Merkezi Sahibi İbrahim İpekçi; Solucan Gübresi Yok Satıyor!

Ayanoğlu Soluncan Üretim Merkezi Sahibi İbrahim İpekçi; Solucan Gübresi Yok Satıyor!

ISPARTA 25.07.2021 16:48:00 0
Ayanoğlu Soluncan Üretim Merkezi Sahibi İbrahim İpekçi; 
Solucan 
Gübresi 
Yok Satıyor!
YUNUS ÖZLER – ÖZEL HABER
Merkeze bağlı Sav Kasabasında Solucan Gübresi üretimi yapan İbrahim İpekçi, gübre satışlarının gerek sıvı gerek katı olarak çok yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek; “Siparişlere yetişemiyorum” dedi.
 
Tarımda verimi arttırmak ve hastalıkları engellemek için kullanılan kimyasal ürünlerin toprağın dengesini bozmakla kalmayıp, insan sağlığını tehdit ettiğinin belirlenmesi üzerine başlayan ‘organik gübre’ kullanılması çerçevesinde kullanımına başlanan Solucan Gübresi büyük rağbet görüyor.
İPEKÇİ; “SATIŞLAR İYİ GİDİYOR”
Solucan Gübresinin tamamen organik bir yapıya sahip olduğunu, toprağın doğal dengesi korumakla kalmayıp, aynı zamanda bitkilerin daha sağlıklı ve verimli olması için gereken tüm şartları sağladığını ifade eden Ayanoğlu Solucan Gübresi Üretim Merkezi Sahibi İbrahim İpekçi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ben doğma büyüme Savluyum ve kasabamız Sav Kasabası Isparta merkeze bağlı bir kasaba. Burada yaklaşık 5 yıl önce başladığım Solucan Gübresi üretimimi sürdürüyorum. Burada Kırmızı Kaliforniya solucanı dışkısından elde edilen solucan gübresini sadece Isparta’ya değil çevre il ve ilçelere de hatta Mersin’e kadar satışlarım var.
“ÜRÜNLERDE YÜZDE
YÜZ ETKİ SAĞLIYOR”
Ben burada ürettiğim gübrenin çok faydasını gördüm. Sağlığa çok faydalı olduğunu gördüm. Sebzeye – Meyveye çok faydalı olduğunu gördüm. Dikilen meyvenin sağlıklı olduğunu gördüm. Ektiğimiz arpaların, buğdayların % 100 getirisini gördüm. Tamamıyla doğal olduğunu gördüm. İlk bir yıl denememle geçti. Faydalarını bariz bir şekilde göründe bismillah dedik ve biz bu işi kurduk.
“SOLUCAN GÜBRESİ
ÇOK FAYDALI, YAN ETKİSİ YOK”
Solucan gübresini katı ve sıvı olarak iki ayrı şekilde üretiyoruz. Şimdi satışlarımız çok iyi gidiyor. Bugüne kadar nereye verdiysem memnun kaldılar. Yan etkisi yok. Kullanım alanının yalnız tarla olması gerekmiyor. Çiçeğe ver, nereye verirsen ver. Gül bahçelerinde kullananlar oldu ve verimli sonuçlar aldı” dedi.
AYANOĞLU SOLUCAN GÜBRESİ ÜRETİM MERKEZİ İLETİŞİM;
Adres: Isparta Merkez Sav Kasabası Kaymakçı Mevkii
Tel: 0.532.302.90.56
 
 

Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °