Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Avukat Tuğrul Yıldız CHP’den Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Avukat Tuğrul Yıldız CHP’den Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

ISPARTA 29.12.2023 15:57:00 0
Avukat Tuğrul Yıldız CHP’den Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Isparta eski Doğru Yol Partisi Milletvekili Halil Yıldız’ın oğlu Avukat Tuğrul Yıldız, CHP’den Belediye Başkanı aday adaylığını bugün yaptığı basın toplantısı ile resmen kamuoyuna duyurdu. 

Konu ile ilgili olarak bugün saat 11.00’de CHP Isparta İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya; İl Başkanı Vedat Şenol, yöneticiler ve çok sayıda partili katıldı. 

YILDIZ; “VİZYONER ADIMLAR ATMAK

BENİM EN BÜYÜK HEDEFİM”

Toplantıda bir konuşma yapan CHP Isparta Belediye Başkanı Aday Adayı Avukat Tuğrul Yıldız şunları söyledi; “Değerli Partililerim, Saygıdeğer Ispartalı Hemşehrilerim, Bugün burada, sizlerle birlikte olmaktan büyük onur ve mutluluk duyuyorum. Isparta Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı resmi olarak duyurmak üzere karşınızdayım. Isparta, benim için sadece memleketim değil; aynı zamanda sevdam, tutkum ve varoluş sebebim. Bu güzel şehrimizi, hak ettiği yere taşımak için kararlı ve vizyoner adımlar atmak benim en büyük hedefim.

“ŞEHRİMİZİN HER KÖŞESİNİ BİRER 

CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Planladığım projelerle Isparta'mızın her köşesini yenilemeyi, modern ve sürdürülebilir bir kent bilinci oluşturmayı amaçlıyorum. Bu vizyon, sadece fiziksel yapılanmayı değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel gelişimi de kapsıyor. Gençlerimiz için daha fazla eğitim ve iş imkanı, kadınlarımız için güçlendirici programlar, yaşlılarımız için konforlu ve güvenli yaşam alanları oluşturacağım.

Tarım ve turizm alanında Isparta'nın doğal ve tarihi zenginliklerini daha etkin kullanarak, ekonomimizi canlandıracağız. Yerel üreticilerimizi destekleyerek, şehrimizin her köşesini birer cazibe merkezi haline getireceğiz.

“ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL, ISPARTA İÇİN

YENİLİK VE GELİŞİMİN YILLARI OLACAK”

Hizmet anlayışım, şeffaf, adil ve her zaman siz değerli hemşehrilerimin ihtiyaçlarına odaklanacak şekilde olacak. Belediyeciliği, sadece hizmet sunmak olarak görmüyor, aynı zamanda sizlerle birlikte yönetmek olarak algılıyorum. Sizin sesiniz, sizin fikirleriniz, bu şehrin geleceğini şekillendirmede en büyük gücümüz olacak.

Önümüzdeki 5 yıl, Isparta için yenilik ve gelişimin yılları olacak. Ben bugünden çok çalışarak ikinci bir 5 yılı hak etmenin ve toplamda 10 yılda Isparta’yı adından söz ettirecek bir şehir yapmaya hazırım. Sizlerin desteği ve katılımıyla, Isparta'yı hak ettiği yere, daha aydınlık bir geleceğe taşıyacağız. Bu yolda sizlerin desteğini bekliyor, sevgi ve saygılarımla teşekkür ediyorum. 

“BİRLİKTE, DİRLİK VARDIR 

DİRLİĞİMİZ İÇİN BİRLİKTE OLMALIYIZ”

Değerli partililerim sizlerin memleket sevdanızı biliyorum. Ülkemiz ve Ispartamızın aydınlık, çağdaş geleceği için yılmadan yıkılmadan çok çalıştınız çok mücadele ettiniz. Önümüzde yeniden mücadele edeceğimiz bir saha açılıyor ben hiç bir partilimi bu mücadelemizde ne maddi ne de manevi olarak ezdirmeyeceğim bir birbirimize kenetlenerek hakça, adilce eşitçe yönetilen belediyecilik anlayışın meşalesini İsparta da yakacağız.

Birlikte, dirlik vardır.

Dirliğimiz için birlikte olmalıyız.

Buna mecburuz.

Hep birlikte başaracağız.

Hep birlikte gül kokan, gül gibi bir şehrin mutlu insanları olacağız. 

Tekrar çok teşekkür ederim. Sağ olun var olun” dedi. 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °