Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Atatürk’ün Isparta’yı Teşrifinin 94. Yıldönümü Coşkuyla Kutlanacak; Atatürk Isparta’da

Atatürk’ün Isparta’yı Teşrifinin 94. Yıldönümü Coşkuyla Kutlanacak; Atatürk Isparta’da

ISPARTA 6.03.2024 07:18:00 0
Atatürk’ün Isparta’yı Teşrifinin 94. Yıldönümü Coşkuyla Kutlanacak;  Atatürk Isparta’da

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 6 Mart 1930 tarihinde Isparta’yı teşrifinin 94. yıldönümü bugün Isparta’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 

İŞTE PROGRAM

Bu doğrultuda; 94. Yıldönümü dolayısıyla, Atatürk’ün Isparta’yı yürüyerek dolaştığı güzergah olan Isparta bugün saat 11.00’de Gar’ın önünden başlayıp İstasyon Caddesi takip edilerek 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında son bulacak yürüyüş korteji düzenlenecek.  

Korteje Vali Aydın Baruş, Garnizon Komutanı, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, mülki ve askeri erkân, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, gaziler, şehit yakınları ile öğrenciler katılacak. 

Isparta Belediyesi Mehteran Takımı’nın çaldığı marşlarla yapılacak yürüyüşün ardından Atatürk Anıtı’na sırasıyla Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenkleri sunulacak ve akabinde ise saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’mız okunacak. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 6 Mart 1930 tarihinde Isparta’yı teşrifinin 94. yıldönümü nedeniyle düzenlenen tören, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ’in günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmasının ardından tören son bulacak.


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °