Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Atabeyliler kahvaltıda buluştu

Atabeyliler kahvaltıda buluştu

ISPARTA 29.09.2019 17:16:00 0
Atabeyliler 
kahvaltıda 
buluştu
Isparta Atabeyliler Derneği, dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenledi. Dernek Başkanı Rıza Özel; “Hemşehrilerimizle kahvaltıda buluşmak, onlarla sohbet etmek bizi son derece mutlu etti” dedi.
 
Kısa adı ISATADER olan Isparta Atabeyliler Derneği tarafından bugün saat 09.30’da Halıkent Mahallesinde bulunan Modapark Düğün Salonunda düzenlenen kahvaltıya; Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, SDÜ eski Genel Sekreteri Aziz Bayrak, Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Şenerdi ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere çok sayıda Atabeyli katıldı.
ŞENERDİ; “KAHVALTI
BAHANE, SOHBET ŞAHANE”
Söz konusu kahvaltı programını düzenlemekteki amaçlarının ‘Kahvaltı bahane, yeniden buluşmak, görüşmek sohbet şahane’ olduğunu ifade eden Isparta Atabeyliler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Şenerdi; “Bizler bir yola çıktık. Daha iyi hizmetler yapmak için bu yola baş koyduk. Allah inşallah hiçbirimizi utandırmaz” dedi.
“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Derneğin 2006 yılında kurulduğunu ifade eden Başkan Şenerdi; “ülkemizin neresinde olursa olsun hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içinde olmayı sağlamak ve Atabey ilçemizin tarihi ve kültürel değerlerini en iyi şekilde yaşatmak ve canlandırmak için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bugün de burada saygıdeğer hemşehrilerimizle bunu paylaşmak ve yakınlaştırmak istedik.  Derneğimiz 13 yıllık bir dernek ve Allah nasip ederse bundan sonra daha güzel olacağına inanıyorum. Çünkü birlikte rahmet var. Benim olduğu kadar dernekte emeği olan üye arkadaşlarım var. Çünkü tek kişi hiçbir şey değildir. Ben yok bundan sonra biz var. Biz büyük bir aileyiz” açıklamasında bulundu.
“BU TÜR PROGRAMLARIN SAYISINI
ARTIRMAYI PLANLIYORUZ”
Kahvaltıda birlik ve kardeşlik mesajı veren Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Şenerdi; “Bundan böyle Dernek olarak zaman zaman bu gibi etkinlikler düzenleyerek Atabeyli hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi planlıyoruz. Böylece bu tür programlarda hep beraber birlik ve kardeşlik içinde yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Kahvaltı etkinliğine derneğin üyeleri aileleriyle birlikte katıldı. Kahvaltı sonrası Atabeyliler birbirleriyle vedalaşarak programdan ayrıldılar.


Anahtar Kelimeler: atabeylilerkahvaltıdabuluştu
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °