Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Atabey çifte mutluluk: 377 Anahtar Teslim edildi Doğalgaz Arzı sağlandı

Atabey çifte mutluluk: 377 Anahtar Teslim edildi Doğalgaz Arzı sağlandı

GÜNDEM 1.12.2019 07:08:00 0
Atabey çifte mutluluk:  
377 Anahtar Teslim edildi Doğalgaz Arzı sağlandı
Atabey dün iki mutluluğu birden yaşadı. İlçeye doğalgaz arzı sağlandı ve 377 kişiye anahtar teslimi gerçekleştirildi.
 
 Atabey’in doğalgaza kavuşması ve sosyal konutların anahtar teslimi nedeniyle 30 Kasım Cumartesi günü yani dün ilçede geniş kapsamlı bir tören yapıldı. Törene; Ak Parti Isparta Milletvekili ve YSK Ak Parti Temsilcisi Recep Özel, İlçe Kaymakamı Göksu bayram, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, Belediye Başkan Vekili Hakkı Kaya, Torosgaz yönetim Kurulu Başkanı Osman Erdemci, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy ve çok sayıda davetli ile ilçe halkı katıldı.
ATASOY; “BİR HAYALİ DAHA
GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRDÜK”
Saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesi ile başlayan törende ilk olarak kürsüye gelen Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, ilçede bir hayali daha gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Bilindiği gibi, bizde bir söz vardır ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ diye. İşte bizde bu noktadan hareketle çalışıyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi biz her zaman milletimizin hizmetkarıyız.
“BU KIŞ İLÇEYE DOĞALGAZ
VERECEĞİZ DEDİK VE YAPTIK”
Bugün bu noktaya gelmemizi sağlayan bu güzel tören öncesinde yani yerel seçimlerin son halkasında sayın Vekilimizle Torosgaz Yönetim Kurulu Başkanı sayın Osman bey ile birlikte bir araya gelindi. Bu kış ilçeye doğalgazın verileceği ve evlerde yakılacağı ifade edildi. O dönemde ilçemizdeki bazı siyasetçiler bunların hayal olduğunu söylüyorlardı. Ama biz o hayali şimdi gerçeğe dönüştürdük.
“BAKANLIK TOKİ TARİHİNDE
İLK DEFA BİZE İZİN VERDİ”
Bugün yine ayrıca, ilçemizde yapımı tamamlanan 377 sosyal konut kazandırdık. Bugün onların anahtar teslimini yapacağız. Tüm bu çalışmalarımızı sonuca ulaştırmamızı sağlayan başta sayın Vekilimiz Recep bey olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.  
Bugün yaptığımız bu törenle ilçemizin büyük bir kısmı doğalgaza kavuştu. TOKİ’lerde kullanılan ısınma aracı katı yakıttı şimdi doğalgaza dönüştürdük.
Buranın bireysele geçmesi için bakandan yardım istedik. TOKİ tarihinde ilk defa 2 bin m2’nin üzerinde olan bir yere doğal gaz getirilmesine izin verdi. % 95 oranında iç donanımları bitti. Bunları şunun için söylüyorum. Başında da dediğim gibi biz hizmet için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her yatırımda izi olan emeği olan ve Ankara’ya gittiğimizde önümüze düşüp Bakanlık Bakanlık gezen işlerimizi takip eden sayın milletvekilimize tüm ilçem adına teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Yönetim kurulu başkanımıza da teşekkür ediyorum. Üst yapının tamamlanmasında Isparta Belediyesi ve İl Özel İdaresine de çok teşekkür ediyorum” dedi.
ÖZEL; “9,5 AYDA BİR
MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİK”
Ak Parti Isparta Milletvekili ve YSK Ak Parti Temsilcisi Recep Özel de konuşmasında; “Öncelikle gerek doğalgaz gerek sosyal konutlar ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bakın size çok önemli bir süreden bahsedeceğim. 16 Şubat 2019 günü üniversitede MYO salonunda doğalgazı Atabeye getireceğiz demiştik. Getiremezler dediler. Biz de dedik ki, Kurban bayramından sonra tam 9,5 ay geçti ve Allah’ın izniyle bugün doğalgaza kavuşturduk. Kısa bir sürede vatandaşın kullanımına açtık. Türkiye’de bir rekora imza attık. Ben bu kısa süre içinde ilçemizin doğalgaza kavuşmasında büyük gayret sarfeden Torosgaz’a teşekkür ediyorum.
“ATABEY ISPARTANIN
EN GÖZDE İLÇESİ OLACAK”
Atabey ilçemiz Isparta’mızın en gözde ilçesi. Doğalgaz da gelince daha da gözde olacak. Baraj inşaatı hızla devam ediyor. Etrafında çok güzel piknik alanları oluşacak ve atabey daha da cazibe merkezi olacak. Millet bahçesi oluşturduğu için Tevfik Atasoy7a teşekkür ederiz. Bu güzellikleri Harmanören köyümüze o havzada yaşayan insanlara hizmet verecek. Köyleriyle beraber” dedi.
ANAHTARLAR TESLİM EDİLDİ,
DOĞALGAZ ARZI SAĞLANDI
Törende yapılan konuşmaların ardından, 377 konut sahibi adına 15 konut sahibine anahtarları temsili olarak verildi. İlk doğalgaz arzı sağlandı ve meşale yakıldı.






Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °