Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Asrın Depreminde Asrın Birlikteliği...

Asrın Depreminde Asrın Birlikteliği...

ISPARTA 7.02.2024 16:00:00 0
Asrın Depreminde  Asrın Birlikteliği...

HABER: Yunus ÖZLER 

Gülistan Mahallesinde bulunan Şehit Mehmet Ünal İlkokulu Müdürü Sezgin Kel’in girişimleriyle 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Merkezli depremin sene- devriyesinde okulun öğrencileri tarafından acılarını paylaşmak için kaleme alınan mektupları ve okul aile birliği tarafından alınan Zeka Oyunları Setini Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Şehit Mıllış Nuri İlkokulu’na gönderdiler. 

ÖĞRENCİLERİMİZ 

KARDEŞLERİNİN 

HER DAİM YANINDA... 

Isparta Şehit Mehmet Ünal İlkokulu Ailesi olarak Öğrenci velilerimiz tarafından yapılan El Emeği Göz Nuru Atkı ve Bereler hazırlanarak Deprem Bölgesindeki öğrencilerimize ulaştırılmak üzere Okul idaremiz ve Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu tarafımızdan Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim edildi. 

OKUL MÜDÜRÜ KEL; “DEPREM BÖLGESİNDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ” 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dilediğini ifade eden Okul Müdürü Sezgin Kel, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Acılara, umutlara, sevinçlere ve zaman zaman hüzünlere tanık olduk. Bizi orada umutlandıran ve şevkimizi artıran en önemli hususlardan bir tanesi, asrın felaketi olarak nitelediğimiz deprem afetini bu millet, 7'den 70'e her kesimden bütün farklılıkları bir kenara bırakarak devletimizin kurumlarıyla ve dünyadan da gelen bütün yardımlarla asrın dayanışmasına çevirdiler. Deprem sürecinde devlet ve milletin el ele vererek bölgeye her türlü yardımı ulaştırmak için elinden geleni yaptı. 

“HEM ORADAKİ ÇOCUKLARIMIZA DASTEK VERMEK HEM BURADAKİ ÇOCUKLARIMIZIN PAYLAŞMA DUYGULARINI PEKİŞTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ” 

Bu doğrultuda; Çocuklarımız arasında geleceğe umut ve heyecanla bakmamıza vesile olan yardımlaşma ve paylaşma duygularını geliştirmeyi amaçlıyoruz. Buradaki minik kalplerimizin kendileri gibi deprem bölgesinde zor şartlarda eğitimlerine devam etmek isteyen arkadaşları var. Öğrencilerin bu bilinçten ayrılmamaları, yavrularımızın yardımlaşma ve paylaşma duygularını geliştirmek amacıyla; Depremin sene- devriyesinde okulumuz öğrencileri tarafından oradaki öğrencilerimizin acılarını paylaşmak için kaleme alınan mektupları ve okul aile birliği tarafından alınan Zeka Oyunları Setini Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Şehit Mıllış Nuri İlkokulu’na gönderilmek üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik” dedi. 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °