Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

ASKON Isparta İl Temsilci; Mücahit Ramazan BAYGÜN Oldu

ASKON Isparta İl Temsilci; Mücahit Ramazan BAYGÜN Oldu

ISPARTA 26.03.2022 16:52:00 0
ASKON Isparta İl Temsilci; 
Mücahit Ramazan 
BAYGÜN Oldu
HABER: Yunus ÖZLER
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON)’nin Isparta Temsilcisi Genç ve Başarılı İş İnsanı Mücahit Ramazan Baygün oldu.

 
Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği’nin son ‘Aylık Ekonomi Değerlendirme Toplantısı’ Derneğin Genel Başkanı Orhan Aydın’ın başkanlığında önceki gün gerçekleştirildi. Toplantı akabinde Isparta ilinin İl Temsilcisi ataması yapıldı.
BAYGÜN’ÜN ROZETİNİ BİZZAT
GENEL BAŞKAN AYDIN TAKTI
Bu doğrultuda; Ispartalı Genç ve Başarılı İş İnsanı Mücahit Ramazan Baygün de Genel Başkan Orhan Aydın’ın tensipleri ile Derneğin Isparta Temsilcisi olarak atandı. Çiçeği burnunda İl Temsilcisi Baygün’e Derneğin Rozeti ise aynı törende bizzat Genel Başkan Orhan Aydın tarafından takıldı.
BAYGÜN; “MİLLİ KALKINMAYI GENEL BAŞKANIMIZIN ÖNCÜLÜĞÜNDE ANADOLU'DAN ŞAHLANDIRMAYA KARARLIYIZ”
Rozet töreninin ardından bir konuşma yapan Mücahit Ramazan Baygün; “Kıymetli Başkanlarım. Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nda ki toplantımızda da yenilediğimiz sözümüzde de söylediğimiz gibi bizler Anadolu Aslanları olmaya ve Milli Kalkınmayı Genel Başkanımızın öncülüğünde Anadolu'dan şahlandırmaya kararlıyız” dedi.
GENEL BAŞKAN AYDIN; “MÜCAHİT
KARDEŞİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Törende konu ile ilgili olarak bir konuşma yapan Genel Başkan Orhan Aydın da şunları söyledi; “Bu minvalde 81 İlde Şube Başkanlığı hedefimizin ikinci etabına bu haftada yeni katılımlar İle büyümeye devam ediyoruz. Yönetim Kurulumuzun kabulü ile onaylanan Isparta İl Temsilcimiz Mücahit Ramazan BAYGÜN kardeşimize aramıza hoşgeldiniz diyor, camiamız adına hayırlı olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyor, ve gayretinden zerre şüphe duymadığım tüm vefakâr Başkanlarıma şehirlerinde ki çalışmalarında hayırlı başarılar diliyorum” dedi.




 

Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °