Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkan Adayları İçin; Tarih Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkan Adayları İçin; Tarih Verdi

SİYASET 19.12.2023 12:09:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belediye Başkan Adayları İçin;  Tarih Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan; “Aday Adayları üzerinde çalışıyoruz. İnşallah Aralık ayının sonuna doğru tüm illerimizin Belediye Başkan adaylarını açıklamış olacağız” dedi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 

ARALIK AYININ SONUNU İŞARET ETTİ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başta büyükşehir belediye başkan adayları olmak üzere tüm il, ilçe ve beldeler için tarih verdi. Erdoğan bu konuda Aralık ayının sonunu işaret ederek; “Biz birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. Bu arada bazı illerin de adaylarını açıklayabiliriz. Temayüllere göre çalışmaları değerlendirip geciktirmeden açıklamayı hedefliyoruz” dedi. 

“TEMAYÜL YOKLAMALARINI İNCELİYORUZ” 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Bu hafta içerisinde Ankara, Adana, İzmir büyükşehirleri, gerek milletvekilleri gerek teşkilat ile toplantımızı yaptık. Onların da fikrini aldık. Pazar günü 3 bölgenin de kanaatlerini alacağız. Bunların üzerinde çalışıp inşallah Aralık ayının sonuna doğru da birinci derecede büyük şehirlerimizin adaylarını açıklamaya başlayacağız. 

“ADAYLARIMIZI GECİKTİRMEDEN 

AÇIKLAMAYI HEDEFLİYORUZ” 

Bazı illerin de adaylarını bu arada açıklayabiliriz. Gecikmeden bir an önce açıklamayı hedefliyoruz. Aralık ayının sonuna doğru büyükşehir adaylarımızı açıklamaya başlayacağız. Çalışmaları değerlendirip, bir an önce açıklamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °