Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin; Mobil Aşevi Isparta’ya Geldi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin; Mobil Aşevi Isparta’ya Geldi

ISPARTA 9.02.2022 10:25:00 0
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin; 
Mobil Aşevi 
Isparta’ya 
Geldi
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Isparta’da meydana gelen yoğun kar yağışı ve elektrik kesintilerinin etkisini azaltmak ve bölgedeki vatandaşlara hizmet etmesi için 10000 kişi kapasiteli mobil aşevi gönderildi.
 
Pazar günü geç saatlerde Isparta’ya ulaşan mobil aşevi, bugün sabahın ilk ışıkları ile bölgedeki vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Mobil Aşevi’nin Salı günü de sıcak yemek servisi yapacak.
Bugün Davraz, Vatan ve Fatih mahallelerinde vatandaşlara sıcak yemek ve çorba servisi yapan mobil aşevi yarın Karaağaç mahallesi ve Bağlar mahallesinde çalışacak. Konu hakkında açıklama yapan CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı; “Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e Ispartalı hemşerilerimizi unutmadığı için teşekkür ederiz” dedi.
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, şunları kaydetti: “Antalya Büyükşehir Belediyemize ait mobil aşevi bugün Ispartamıza ulaştı. 5 gündür elektrik kesintileri ve kar yağışı ile mücadele eden Isparta'mıza yardım elini Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek uzattı. Aşevi tırımız yaşanan süreç de kendini yalnız hisseden tüm hemşerilerimize Başkanımız Muhittin Böcek’in selamlarını da getirdi. Kar yağışının ilk başladığı andan beri Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve Burdur Belediye Başkanımız Orkun Ercengiz bizimle iletişim halindelerdi.
 
Gerekli tüm yardımları yapabileceklerini, jeneratör ve aşevi tırı gönderebileceklerini söylediler. Kriz masası ile görüşmelerimiz doğrultusunda herhangi bir ihtiyaç olmadığı bizlere bildirilmiştir. Buradan siyasi bir malzeme çıkarmak doğru değil. CHP’li Belediyelerin ve Belediye Başkanlarının isminin görünmesini istemeyen düşünceleri, Isparta kamuoyunun taktirlerine bırakıyorum. Biz de yolların açılmaya başlaması ile mobil aşevi tırımızı Muhittin Böcek başkanımızdan istedik.
 
Her türlü desteği gösteren Belediye başkanlarımıza tüm Isparta halkı adına teşekkür ederiz. Ispartamızın yalnız olmadığını bizlere göstermişlerdir. Cumhur ittifakının şen ortakları AKP ve MHP, bu zor günlerde Ispartamız da hemşehrilerimize destek oluyoruz diye utanmadan bizi şov yapmakla suçlamışlar. Siz bırakın, bu boş lafları da yarattığınız enkaza dönüp bir bakın. Buradan tekrar ediyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışını Tüm Türkiye’de inşa edeceğiz.” dedi.

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °