Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Antalya Aksulu Halk Oyunları Öğrencileri; Eğirdir'e Geldi

Antalya Aksulu Halk Oyunları Öğrencileri; Eğirdir'e Geldi

GÜNDEM 7.03.2022 17:39:00 0
Antalya Aksulu Halk Oyunları Öğrencileri; 
Eğirdir
2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul sporları faaliyetleri Halk Oyunları Gençler-Yıldızlar Grup Yarışmaları Isparta ilimizin ev sahipliğinde gerçekleşti.
 
Gençler düzenlemeli dalda Antalya birincisi olan Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antalya Aksu Belediyesi destekleri ile Isparta'da yapılan bölge şampiyonasına katıldı.
 
Burada üçüncü olan Halk Oyunları ekibi dönüşte Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'ün misafiri oldu. Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları ekibi Eğirdir'de güzel bir gün geçirdi. Havanında güzel olmasını fırsat bilen misafirleri Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök Elektrikli Teknede gezdirerek, daha sonra Belediye Sosyal Tesislerinde Eğirdir Elması ve çeşitli ikramlarda bulundu.
 
Daha sonra Eğirdir Kalesi önünde halk oyunu gösterisi yapan öğrenciler ilçemizden mutlu ayrıldılar. Aksu Belediye Başkanı Halil ŞAHİN sosyal medya hesabından misafirperverliği sebebiyle Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK'e teşekkür ederken, Isparta ilinde derece alarak 3. olan Halk Oyunları ekibini de tebrik etti.
 
 

Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °