Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Ankaraspor – Ispartaspor Maçı Fuch Sports’tan; NAKLEN Yayınlanacak

Ankaraspor – Ispartaspor Maçı Fuch Sports’tan; NAKLEN Yayınlanacak

SPOR 27.01.2023 17:06:00 0
Ankaraspor – Ispartaspor Maçı Fuch Sports’tan;  NAKLEN  Yayınlanacak

Ligin 21. Haftasında yarın deplasmanda Ankaraspor ile son derece zorlu ve kritik maça çıkacak olan Ispartaspor’un bu maçı daha önce 2. ve 3. Liglerin yayın hakkını alan Fuch Sports YOUTUBE kanalından naklen yayınlanacak.

ISPARTASPOR’UN MAÇI NAKLEN

YAYIN PROGRAMINA ALINDI

Sezonun başında bu yana Ispartaspor’un 7 maçını canlı olarak yayınlayan Fuch Sports, sekizinci naklen yayınını 28 Ocak Cumartesi günü yani yarın gerçekleştirecek. Bu doğrultuda; Ispartaspor’un deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçını yayın akışına aldı ve maçı canlı olarak yayınlayacak. Söz konusu maç yarın Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadında oynanacak ve saat 14.00’te başlayacak. 

TEŞEKKÜRLER FUCH SPORTS

Böylelikle, Fuch Sports son üç haftada üst üste Ispartaspor’un gerek deplasmanda gerek kendi sahasında oynadığı maçları yayınlamış olacak. Yeşil – Pembeli sporseverler Fuch Sports’un Ispartaspor ile ilgili bu duyarlılığına teşekkür ediyor.

MAÇI İZLEMEK

İÇİN NE YAPMALI?

Ispartaspor ile Ankaraspor arasında 28 Ocak Cumartesi günü yani yarın saat 14.00’te oynanacak zorlu karşılaşmayı futbolseverler, Fuch Sports Youtube kanalından maç yayın akışındaki ilgili maçın üzerini tıklayarak veya telefonlarına indirdikleri Fuch Sports uygulamasından üye olarak ücretsiz bir şekilde izleyebilecekler.

İŞTE FUCH SPORTS’UN BU HAFTA SONU 

YAYINLAYACAĞI MAÇLARIN PROGRAMI: 


Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °