Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Aman Dikkat! 24 Erzincanspor’un Gol Makineleri; Gol kralları Isparta’ya Geliyor

Aman Dikkat! 24 Erzincanspor’un Gol Makineleri; Gol kralları Isparta’ya Geliyor

SPOR 8.03.2022 15:11:00 0
Aman 
Dikkat! 
24 Erzincanspor’un Gol Makineleri; 
Gol kralları 
Isparta’ya 
Geliyor
TFF 2. Lig Beyaz Grupta en fazla gol atan futbolcuları konumunda bulunan ve Ispartaspor’un yarın sahasında oynayacağı rakip 24Erzincansporda top koşturan, grubun Gol Kralı pozisyonundaki 13 golle Muhammet Demirci ve 11 golle Gol Krallığında ikinci sırada bulunan Ozan Papaker yarın Isparta’ya karşı mücadele edecekler. Öyle ki, Erzincanspor’un bugüne kadar attığı 42 golün 24’ünü bu iki futbolcu atmış durumda. Kırmızı – Siyahlı bu futbolcular Ispartspor’a karşı takımının en büyük gol silahı olacak. Ispartaspor’un bu iki futbolcuya özel önlem alması gerekiyor.
 
TFF 2. Lig Beyaz Grupta erteleme maçları 9 Mart Çarşamba günü yani yarın oynanacak.
FEDERASYON TARAFINDAN
İLERİ BİR TARİHE ERTELENMİŞTİ
Bilindiği gibi; TFF 2'nci Lig’de 26 Ocak’ta oynanacak 22'nci hafta maçları elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiş ve Federasyon söz konusu maçların 9 Mart 2022 Çarşamba günü oynanmasına karar vermişti.
BU FUTBOLCULARA DİKKAT!
BEYAZ GRUBUN EN FAZLA
GOL ATAN FUTBOLCULARI
24 Erzincanspor maçında Ispartaspor’un son derece dikkat etmesi ve hatta özel önlem alması gereken iki futbolcu var. Zira, bu futbolcular 2. Lig Beyaz Grupta Gol Krallığında ilk iki sırada yer alıyor. Bunlardan biri Muhammet Demirci ve diğeri Ozan Papaker. Şuana kadar 24 gol atan ve yarınki maçta da gol atma becerisi çok yüksek olduğundan bu iki futbolcuya çok dikkat edilmesi gerekiyor. Zira, bu iki futbolcu Çamaşır Makinesi değil Resmen Gol Makinesi.  
GRUBUN EN FAZLA
GOL ATAN TAKIMI
Ispartaspor’un yarın sahasında oynayacağı Erzincanspor, 2. Lig Beyaz Grupta 29. Hafta sonunda 42 golle grubun EN FAZLA GOL ATAN TAKIMI konumunda bulunuyor.
MAÇ YARIN
ATATÜRK
STADINDA
Bilindiği gibi; Ispartaspor yarın erteleme maçında 24Erzincanspor takımı ile karşılaşacak. Isparta Atatürk Stadındaki maç saat 14.00’te başlayacak.  

Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °