Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Altın Değerinde İki Puan Daha Gitti; Futbol Var Sonuç Yok!

Altın Değerinde İki Puan Daha Gitti; Futbol Var Sonuç Yok!

SPOR 11.12.2022 17:51:00 0
Altın Değerinde İki Puan Daha Gitti;  Futbol Var Sonuç Yok!

Daha bir hafta önce Batman Petrolspor’u deplasmanda yenme başarısı gösteren Ispartaspor, aynı beceriyi kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Çorumspor’a karşı gösteremeyince altın değerinde iki puan daha kaybetti. Hakemin ‘Rezalet’ bir yönetim gösterdiği maç boyunca rakibine üstün bir futbol ortaya koyan Yeşil – Pembeli ekipte son vuruşu yapacak bir oyuncunun olmamasının sıkıntısı bir kez daha ortaya çıktı. 

 

ISPARTASPOR BİNLERCE TARAFTARI ARKASINA 

ALMASINA RAĞMEN BEKLENEN GOLÜ BİR TÜRLÜ ATAMADI 

2. Lig Beyaz Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor ligin onsekizinci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı halde ve bir hafta önce deplasmanda kazandığı maçın moraliyle çıktığı maçta rakibi Çorumspor’u mağlup edemeyerek büyük bir fırsatı daha tepti. Zira, Yeşil – Pembeli ekip iki hafta önce de kendi sahasında Afyonspor’u yenemeyerek 2 puan kaybetmişti. Takımdaki ‘GOL’ sıkıntısı yine kendini gösterdi ve maç golsüz sona erdi. 

FUTBOL İYİ 

ANCAK SONUÇ YOK!

Bugünkü maçta, güçlü rakibine göre daha iyi futbol oynayan Ispartaspor, bugünkü sonuçla yine evinde puan kaybetti ve sezon başından bu yana özellikle sahasında kaybettiği puanlara iki puan daha ekledi. 

‘GOLCÜ’ SIKINTISI TÜM 

YOĞUNLUĞU İLE SÜRÜYOR

Bugün saat 14.00’de Atatürk Stadyumunda oynanan maçı; Vali Aydın Baruş, Ispartaspor Kulüp Başkanı Süleyman Kabalak ve diğer protokol üyeleri ve yaklaşık 6 bin futbolsever izledi. Yeşil – Pembeli takımın gol atma yollarındaki sıkıntısının devam ettiği bugünkü maçın 90 dakika sonunda skorborta net bir şekilde yansıdı.

ATAK VAR AMA GOL YOK! 

90 Dakikası Ispartaspor’un üstünlüğü şeklinde geçen maçta Yeşil – Pembeli ekibin art arda gelen geliştirdiği atakları son vuruşu yapacak futbolcunun olmaması ve rakip takımın kalecisinin gününde olması nedeniyle bir türlü golle sonuçlanmadı. 

DEPLASMANDAKİ BAŞARISINI 

SAHASINDA GÖSTEREMİYOR!

Ispartaspor’un bir diğer handikapı ise takımın deplasmanlardan galip gelerek, sahasında aynı başarıyı gösterememesi ve sürekli puan kaybetmesi. 

MAÇIN ORTA HAKEMİ

‘REZALET’ YÖNETİM

ORTAYA KOYDU 

Öte yandan, bugünkü maçı yöneten Trabzon Bölgesi Hakemi Sinan Özcan rezalet bir yönetim gösterdi. Hakem Özcan, Ispartaspor'un üç net penaltısını vermediği gibi, ikili mücadelelerde sürekli Çorumspor lehine kararlar vermesi hem Ispartasporlu futbolcuları hem tribünlerdeki taraftarları adeta çılgına çevirdi. Ancak, böyle durumlarda olması gereken Ispartaspor’un mükemmel bir futbol oynayarak rakip ile birlikte hakemi de yenmesini beceremedi.

MAÇIN YILDIZI YİNE 

HÜSEYİN AFKAN OLDU 

Bugünkü maçta sahanın en iyisi ise son haftaların en formda ismi Hüseyin Afkan oldu. Genç futbolcu ortaya koyduğu futbolla yine büyük beğeni topladı ve maçın yıldızı oldu. 

TEKNİK DİREKTÖR HAKAN 

YILMAZ’IN ‘BURHAN EŞER’ ISRARI! 

Geçtiğimiz hafta maçın 71. Dakikasında Abdullah Topkara’nın yerine giren 38 yaşındaki Burhan Eşen’in yaklaşık 25 dakika maçta kalmasına rağmen hiçbir varlık gösterememesine rağmen Teknik Direktör Hakan Yılmaz, bugünkü maçta da Burak Aydın gibi forvet oyuncular dururken yine Burhan Eşen’i maça alması dikkat çekti. Eşen, yine maç boyunca bir varlık gösteremedi ve bir pozisyonda topu boş kaleye atmak yerine direğin dibinde topu üst direğe nişanlayarak takımını golden etti. Burhan Eşen’in Batman Petrolspor maçının ardından bugünkü maçta da bir varlık gösterememesi ‘Burhan’ın artık Ispartaspor’a vereceği bir şey kalmamış. Jübile ile futbola noktayı koymalı’ yorumlarına neden oldu. 

SIRALAMADAKİ

YERİ DEĞİŞMEDİ 

Ispartaspor bugünkü maçta Çorumspor’u yenememesine rağmen Nazilli Belediyespor’un haftayı bay geçmesi, Tarsus İdmanyurduspor’un da Bayburt deplasmanında berabere kalması nedeniyle puan durumundaki sıralaması değişmedi ve Yeşil – Pembeli ekip 13. Sıradaki yerini korudu. 

BİZİM YERİMİZE 

SOMASPOR SIÇRADI! 

Teknik Direktör Hakan Yılmaz’ın hafta içinde ‘Çorumspor maçı bizim sıçrama maçımız olacak’ sözünün ardından Ispartaspor, Çorumspor ile berabere kalması ve altın değerinde iki puan kaybetmesi nedeniyle ifade edilen ‘sıçramayı’ gerçekleştiremedi ve Ispartaspor’un yerine rakibi Bursaspor’u 3 – 1’le geçen Somaspor puan durumunda sıçrama yaptı ve 10. Sıraya yükseldi. 

HAKAN YILMAZ NEDEN 

DEĞİŞİKLİK YAPMIYOR? 

Teknik Direktör Hakan Yılmaz, iki hafta önce iki puan kaybedilen Afyonspor maçında olduğu gibi bugünkü maçta da 5 oyuncu değiştirme hakkını kullanmadı ve sadece 2 futbolcu değiştirdi. Buna rağmen, takımda maçın 70. Dakikasından sonra oyundan düşen futbolcuların olması dikkat çekti. 

TARAFTARLAR YİNE 

GÖREVİNİ YAPTI AMA…

Rakip takımın Play – Off grubunda olması nedeniyle binlerce sporsever bugün Atatürk Stadyumuna geldi. Fakat, Yeşil – Pembeli taraftarlar aynı Afyonspor maçında olduğu gibi kaybedilen puanlar nedeniyle hayal kırıklığı yaşayarak Stadyumdan ayrıldılar. 

SİVAS BELEDİYESPOR

DEPLASMANINA

GİDECEK

Ispartaspor gelecek hafta sonu ve ilk yarının son maçında Sivas Belediyespor deplasmanına gidecek. 

2. Lig Beyaz Grupta 18. Hafta Toplu Sonuçları ve Puan Durumu İçin Tıklayınız…

 

 


Anahtar Kelimeler: Altın Değerinde Gitti; Futbol Sonuç !
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °