Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Alp Arda Konusu Halâ Beklemede…

Alp Arda Konusu Halâ Beklemede…

ISPARTA 11.08.2023 16:45:00 0
Alp Arda Konusu Halâ Beklemede…

Ispartaspor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, Yeşil – Pembeli Taraftarların merakla beklediği Alp Arda konusunda kendilerinin de beklemede olduğunu belirterek; “Biz, Alp Arda ile 1,5 ay önce anlaştık. 2 günde bir kendisiyle konuşuyorum. İstanbulspor kaleci alamadığı için Alp Arda’yı serbest bırakmıyor. Biz de bekliyoruz” dedi. 

Gelecek sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Ispartaspor’da Başkan Gültekin Özdemir, bugün düzenlediği toplantıda taraftarların dört gözle beklediği Kaleci Alp Arda konusunda açıklamalarda bulundu. 

BAŞKAN ÖZDEMİR, “KENDİSİYLE HER İKİ GÜNE 

BİR GÖRÜŞÜYORUM BİZ DE BEKLİYORUZ” 

Bugün saat 10.30’da kulüp binasında düzenlenen basın toplantısına Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir ve Gültekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Başpınar’ın yanı sıra sponsor firma yetkilileri katıldı. Toplantıda, gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Başkan Gültekin, Kaleci Al Arda konusunda şu açıklamayı yaptı; “Biz futbolcu Alp Arda ile 1,5 ay önce anlaştık. 2 günde bir kendisiyle konuşuyorum. İstanbulspor kaleci alamadığı için Alp Arda’yı serbest bırakmıyor. Bekliyoruz. 

“1 KALECİ 2 FUTBOLCU DAHA ALACAĞIZ” 

Ancak bizler 1 kaleci transferi yapacağız. Bunun dışında 2 transferimiz daha olacak.

“KULÜBÜMÜZE DESTEK

OLACAK BABAYİĞİTLER ARIYORUZ”

Ayrıca, kulübümüze maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e de teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Başkan Özdemir ayrıca Isparta’da, süper lig takımlarındaki gibi, kulüpten bağımsız, büyük sponsor firmaların iyi transferler yaparak kulübe bağışlamalarını ve büyük maddiyattan kurtaracak “ babayiğitleri bizde arıyoruz” dedi.

HABER: Yunus ÖZLER - Sedat CİCAN 

 

 


Anahtar Kelimeler: Konusu Beklemede…
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °