Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Alioski Adım Adım Galatasaray’a

Alioski Adım Adım Galatasaray’a

SPOR 24.07.2021 08:58:00 0
Alioski Adım Adım Galatasaray’a
UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’da kadroyu güçlendirme çalışmaları sürüyor. Yeni sezon öncesi eksiklik yaşadığı bölgelerden biri olan sol bek bölgesine oyuncu arayışlarını sürdüren Galatasaray’da gündeme gelen son isim Kuzey Makedonya Milli Takımı’nda da forma giyen Ezgjan Alioski oldu.
 
Galatasaray, Jojobet adresini takip edenlerin yüksek oranlardan kazanç sağlayabilecekleri gelecek sezon için bir sol bek arayışına girerken, gündeme birçok isim gelmeye devam ediyor. Kurzawa, Ricardo Rodríguez ve son olarak Ezgjan Alioski gibi isimlerle görüşmeler gerçekleştirenkulüpte transfere dair flaş bir gelişme yaşandı. Kulislerden elde edilen bilgilere göre Galatasaray, bu isimler arasından Ezgjan Alioski transferinde mutlu sona çok ama çok yakın görünüyor!
 
Ezgjan Alioski İmzaya Çok Yakın
 
Son olarak Jojobet giriş ve üyelik işlemlerini tamamlayıp uzun vadeli bahis oranlarına göz atabileceğiniz İngiltere Premier Ligi’nde Leeds United formasıyla karşımıza çıkan oyuncu ile görüşmelerde ciddi ilerleme kaydedildiği ve Alioski’nin yakın bir zaman içinde sözleşmeye imza atabileceği konuşuluyor.
 
Hatırlanacağı üzere Alioski’nin transferi için geçtiğimiz haftalarda bazı Süper Lig takımlarının da isimleri geçmişti. Bu takımlardan birisinin Trabzonspor olduğu biliniyor.
 
Leeds United forması altında sahaya çıktığıtoplam 162 maç boyunca 22 gol ve 16 asistlik katkı yapan Alioski, sol bek bölgesinde savunması kadar hücuma katkısıyla da dikkat çeken bir isim. Yakın zaman içinde Euro 2020 maçlarında da forma giyen oyuncu özellikle hücuma yönelik bindirmeleri ile dikkat çekmişti. Ezgjan Alioski, sol bek bölgesi haricinde orta sahanın solunda ve sol kanat bölgelerinde de forma giyebiliyor.
 
İstediği yıllık ücrette biraz indirime yanaşmasının ardından Alioski ile imza aşamasına gelindiği belirtilirken; Fatih Terim’in istediği alternatif isimler arasında hem maliyeti hem de tecrübesi ile Van Aanholt da bulunmakta. Galatasaray’ın kısa süre içinde bu iki oyuncudan birisiyle anlaşma sağlaması bekleniyor. Transfer ekibinin listesinde her türlü olasılık göz önünde bulundurularak farklı isimler de bulunuyor. Ancak bu isimler şimdilik sır gibi saklanıyor.

Anahtar Kelimeler: adım galatasaraya alioski
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °