Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Alınan karara uymayanlara tepki için tavuk döneri 2 TL yaptı

Alınan karara uymayanlara tepki için tavuk döneri 2 TL yaptı

ISPARTA 3.07.2018 07:02:00 0
Alınan karara uymayanlara tepki için tavuk döneri 2 TL yaptı
Pirimehmet Mahallesi’nde hizmet veren Seçil Döner, birçok dönerci esnafının alınan ortak karara uymaması nedeniyle tavuk döner fiyatını 2 TL’ye indirdi. Seçil Döner İşletmecisi Yavuz Keskin, “Tavuk döner için 4 TL kararı alınmıştı. Ama esnaf arkadaşlarımız karara uymadı. Biz de fiyatımızı düşürdük” dedi.
 
Isparta Lokantacılar Odası’nda Haziran ayında yapılan toplantıda dönerci esnafı tavuk dönerin fiyatını 4 TL olarak belirledi. Ancak bazı işletmelerde tavuk döner 3 liraya satılırken, bazı yerlerde 3,5 TL’den satılıyor. Bu duruma tepki gösteren Seçil Döner İşletmecisi Yavuz Keskin, fiyatı 2 liraya indirdi.
ORTAK FİYATA KİMSE UYMADI
Konuyla ilgili açıklama yapan Seçil Döner İşletmecisi Yavuz Keskin, “Dönerci esnafı olarak Oda toplantısında tavuk döner için ortak bir fiyat belirledik. Ramazan ayından bir hafta önce belirlenen ortak fiyata esnaf arkadaşlarız uymadı. Kimisi 3, kimisi 3,5 liradan döner satıyor. Standarda bağlayalım dediğimizde diğer arkadaşlar ‘ben yapabilirsem yarıya düşüreceğim’ dedi. Biz de buyurun yapabiliyorsanız yapın diyerek fiyatı indirdik” dedi.
KALİTEDEN TAVİZ YOK
Kaliteden en ufak taviz vermediklerini vurgulayan Keskin, fiyatın işletmeye gelinmesi durumunda geçerli olduğunu, paket serviste uygulanmadığını söyledi. Keskin, “Seçil’in kalitesini bilen bilir. Kalitemizden asla taviz vermiyoruz” şeklinde konuştu.
Keskin kampanya sloganını da şöyle duyurdu:
“Mazota zam
Benzine zam
Zama zam
Nasıl yaşar insan bu zaman
Kaliteyi standardı bozmadık
Sadece fiyatlarla oynadık”GÜLSES GAZETESİ

Anahtar Kelimeler:
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °