Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Alim Harlak’tan Büyük Fedakarlık; Sakat Sakat Oynadı Golünü Attı

Alim Harlak’tan Büyük Fedakarlık; Sakat Sakat Oynadı Golünü Attı

ISPARTA 1.02.2024 00:28:00 0
Alim Harlak’tan Büyük Fedakarlık;  Sakat Sakat Oynadı Golünü Attı

Ispartaspor’da henüz sakatlığını tam olarak atlatamayan Sağ Kanat Oyuncusu Alim Harlak, Sarıyer maçından hemen önce ağrılarının şiddetlendiği, tedbir amaçlı dinlenmesi gerekirken, "Ne olursa olsun sahada olmalıyım" dediği ve Teknik Direktör Hasan Karaca’nın izniyle de bugünkü maçta sakat sakat ilk 11’de sahaya çıktığı öğrenildi.

2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Isparaspor, Play – Off hedefi yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kanat oyuncusu olmasına rağmen takımın gol umudu olan ve hali hazırda takımın en fazla gol atan futbolcusu konumundaki Alim Harlak,  hem ortaya koyduğu oyunculuk performansıyla hem de karakteriyle örnek olmaya devam ediyor. 

DENİZLİSPOR MAÇINDA 

KARACA ONU RİSKE ETMEDİ 

Ispartaspor Taraftarının sevgilisi, zaman zaman da takım kaptanı olarak da sahaya çıkan Yeşil – Pembeli ekibin sezon başında Nazilli Belediyespor’dan transfer ettiği Sağ ve Sol kanatta oynayabilen tecrübeli oyuncu, bir süredir ayağındaki sakatlığı atlatmaya çalışıyor. Geçtiğimiz hafta Denizli deplasmanında Teknik Direktör Hakan Karaca’nın riske etmeyerek yedeklerde bulundurduğu futbolcu, dünkü Sarıyer maçında ise kendi isteğiyle sahaya ilk 11’de çıktı. 

SAKAT SAKAT OYNAMASINA RAĞMEN 

TAKIMININ GOLİBİYET GOLÜNÜ O ATTI 

Henüz sakatlığını tam olarak atlatamayan oyuncu, Sarıyer maçından hemen önce ağrılarının şiddetlendiği, tedbir amaçlı dinlenmesi gerekirken, "Ne olursa olsun sahada olmalıyım" dediği ve Teknik Direktör Hasan Karaca’nın izniyle de Sarıyer maçında sahadaki yerini aldığı öğrenildi. Alim, dünkü maçta sahada sakat sakat oynamasına rağmen iki tane de gol attı. Ancak, Alim’in 28. Dakikada attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmazken, 44. Dakikada ise takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. 

YERİNİ BERAT SATILMIŞ’A BIRAKTI 

İkinci yarıya da çıkan Alim Harlak, sakatlığı iyice artınca ve artık koşamaz hale gelince Teknik Direktör Hakan Karaca’dan kendisini oyundan almasını istedi. Bunun üzerine, Teknik Patron Karaca maçın 54. Dakikasında Alim’i oyundan alarak yerine yeni transfer Berat Satılmış’ı sürdü. 

ALİM’İN BÜYÜK FEDAKARLIĞI 

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI 

Doktor tavsiyesi doğrultusunda tedbir amaçlı dinlenmesi gereken Tecrübeli Futbolcu, yine büyük bir fedakârlığa imza atarak, "Ne olursa olsun böylesine zor bir dönemde sahada olmalıyım" diyerek formasını giymesi tüm Teknik Heyetin ve yönetimin hem de Yeşil – Pembeli taraftarların büyük beğenisini kazandı.

HEPSİNDEN TAM NOT ALDI

Grupta Play – Off yolunda kritik maçlarda gol ve goller atmaya devam eden Alım Harlak’ın bu tavrı, hem yönetimden hem de teknik ekipten tam not aldı. Tecrübeli kanat oyuncusu Alim Harlak’ın 30 Haziran 2025 tarihine kadar Ispartaspor ile sözleşmesi devam ediyor.  


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °