Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Ali Akbulut’un Daveti Üzerine ITSO Heyeti’nden; Yukarı Gökdere’ye Ziyaret

Ali Akbulut’un Daveti Üzerine ITSO Heyeti’nden; Yukarı Gökdere’ye Ziyaret

ISPARTA 30.04.2023 08:09:00 0
Ali Akbulut’un Daveti Üzerine ITSO Heyeti’nden;  Yukarı Gökdere’ye Ziyaret

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Heyeti, Yukarı Gökdere Köyünden olan Isparta’nın tanınmış simalarından Ali Akbulut’un daveti üzerine bu köye giderek hem vatandaşlarla görüştü hem çeşitli ziyaretlerde bulundu. 

Dün saat 11.00’de gerçekleştirilen ziyarete Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Metin Çelik, Başkan Yardımcısı Hüseyin Dede, Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader ve diğer yöneticiler katıldı. 

KÖYLÜLER KARŞILADI 

Köy girişinde başta davet sahibi Ali Akbulut olmak üzere Köy Muhtarı Ahmet Sarı ve köylüler tarafından karşılanan ITSO Heyeti, köy kahvesinde bir süre köylülerle sohbet ettikten sonra Köy Muhtarlığını Soğuk Hava Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güngör’ü ve Köy Sulama Birliği Başkanı Mustafa Yalçın ve yöneticilerle görüşerek istişarelerde bulundular. 

AKBULUT; “ZİYARETİNİZ 

BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ” 

Daha sonra Köyün Mesirelik alanına geçen ITSO Heyeti, burada Ali Akbulut tarafından verilen ikram yemeğine katıldılar. Ali Akbulut, yaptığı davete icabet eden ITSO Başkanı Metin Çelik ve yönetimine teşekkür ettiğini belirterek; “Kendilerinin köyümüzü ziyareti bizi son derece mutlu etmiştir” dedi. 


Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °