Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman’dan; Milletvekili Gökgöz’e İade – i Ziyaret

Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman’dan; Milletvekili Gökgöz’e İade – i Ziyaret

GÜNDEM 16.06.2021 16:47:00 0
Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman’dan; 
Milletvekili 
Gökgöz’e 
İade – i Ziyaret
Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, geçtiğimiz günlerde Aksu’ya gelerek Başkan Kahraman’ı ziyaret edip yatırımları yerinde inceleyen Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ü TBMM’deki makamında ziyaret etti.
 
Bilindiği gibi, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, 6 Haziran 2021 tarihinde Aksu ilçesini ziyaret etmiş, Belediye Başkanı Veli Kahraman ile makamında yaptığı görüşmenin ardından Aksu Belediyesi tarafından yapılan ve yapılmakta olan yatırımları yerinde incelemiş ve yapımı tamamlanan Halı Saha’nın da açılışını yapmıştı.
BAŞKAN KAHRAMAN’DAN
GÖKGÖZ’E İADE – İ ZİYARET
İlçesinde yaptığı yatırımlarla ilgili gerekli ödenek görüşmelerini yapmak üzere önceki dün Ankara’ya giden Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ü TBMM’deki makamında ziyaret etti.
KAHRAMAN; “İLÇEMİZ HAKKINDA
İSTİŞARELERDE BULUNDUK”
Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, söz konusu ziyaret ve görüşme ile ilgili olarak sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; “Isparta Milletvekilimiz Sayın Mehmet Uğur Gökgöz'ü makamında ziyaret ettim. İlçemiz hakkında istişarede bulunduk. İlçemize Yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında kendisine bilgi verdim sayın Vekilimiz İlçemize vermiş ve verecek olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °