Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Akşener için Denizli’ye gidecekler

MHP’de muhaliflerin başını çeken Meral Akşener, Genel Merkez tarafından il teşkilatı kapatılan Denizli’ye yarın bir ziyaret gerçekleştirecek. Isparta’dan da Akşener’i destekleyenlerin Denizli’ye gideceği öğrenildi.

SİYASET 24.02.2016 08:46:00 0
Akşener için Denizli’ye gidecekler
MHP'de olağanüstü kongrenin toplanabilmesi için imza veren il ve ilçe başkanlıklarının genel merkez tarafından kapatılması üzerine harekete geçen Meral Akşener, ilk ziyaretini 25 Şubat Perşembe günü Denizli'ye yapacak. Kongre için imza verdikten sonra disipline sevk edilen Yasin Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşecek ziyarette Akşener, partililerle bir araya gelecek. Akşenir’in partililerle buluşmasına Isparta’dan da büyük bir katılım olacak. Isparta’dan Akşener’i destekleyenlerin özel hazırlık yaptığı ve yarın Denizli’ye giderek orada da kendisine açık destek verecekleri öğrenildi.
Öte yandan MHP’de olağanüstü kurultay talebi için Isparta’dan 5 üst delege imza vermişti. Üst Kurul Üyesi MHP İl Yöneticisi Adnan Soylu, eski Merkez İlçe Başkanı Alparslan Ekinci ile Yalvaç Belediye Başkanı Hilmi Tütüncü, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu ve Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala olağanüstü kurultay için Akşener lehine imza atmışlardı.
Ayrıca Ramazan Pala ile Hilmi Tütüncü, Akşener’i ziyaret ederek, yanında olduklarını belirtmişlerdi. 

Anahtar Kelimeler:
Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °