Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

AKÇİL Ailesinin Mutlu Günü; Tayyip Akçil Evlendi

AKÇİL Ailesinin Mutlu Günü; Tayyip Akçil Evlendi

ISPARTA 24.08.2020 09:02:00 0
AKÇİL Ailesinin Mutlu Günü; 
Tayyip 
Akçil
Evlendi
Isparta’nın tanınmış ailelerinden AKÇİL ailesinde Osman – Ayşe Akçil çiftinin değerli evlatları Tayyip Akçil, hayatını Rumeysa AVCI ile birleştirerek evlendi.
 
Yusuf – Hatice AVCI çiftinin değerli kızları RUMEYSA ile Osman (Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi) – Ayşe AKÇİL çiftinin değerli oğulları Tayyip, hafta sonu yapılan muhteşem düğün töreni ile evlenerek dünyaevine girdiler.
BAŞKAN BAŞDEĞİRMEN VE GENEL
BAŞKAN GÜLDEMİR NİKAH ŞAHİDİ OLDU
İlk düğün 19 Ağustos 2020 Çarşamba günü kız evinin bulunduğu Bursa Osmangazi’de Sultan Düğün Salonunda gerçekleştirildi. İkinci düğün ise dün saat 5.00 - 17.00 arasında İstanbul yolu üzerinde bulunan Hayırlar Kız Kur’an Kursu bahçesinde gerçekleştirildi. Buradaki düğün törenine; Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Diyanet – Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Isparta Şubesi (MÜSİAD) Yalçın Baysan, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Temsilcileri, İl Müftüsü Bayram Şahin ve Müftülük Personeli, Diyanet – Sen Isparta Şubesi ile İnsani Yardım Vakfı (İHH) Yönetim Kurulu Üyeleri, Din Görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı.
NİKAHI MÜFTÜ BAYRAM KIYDI
Çiftin nikahını Müftülere verilen ‘nikah kıyma’ yetkili çerçevesinde İl Müftüsü Bayram Şahin kıyarken, illerde nikah kıyma yetkisi bulunan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ise nikah şahidi oldu. Çiftin diğer nikah şahitliğini ise Diyanet – Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir ile kızın amcası Osman Avcı yaptı.
BAŞDEĞİRMEN VE GÜLDEMİR;
“ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUZ”
Nikah akdinin gerçekleşmesinin ardından çiftin nikah şahitliğini yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Diyanet – Sen Genel Başkanı Mehmet Ali Güldemir, genç çifte ömür boyu mutluluklar dilediler.
AKÇİL; “BİZİ BU MUTLU GÖNÜMÜZDE YALNIZ
BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Oğlunu evlendirmenin mutluluğunu yaşayan Diyanet – Sen Isparta Şube Başkanı ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Temsilcisi Osman Akçil de konuşmasında; “Bu mutlu günümde sayın Belediye Başkanımız ve Diyanet – Sen Genel Başkanımız bizi yalnız bırakmayarak düğünüme katılıp oğlum ile gelinimin evlilik şahidi oldular. Başta Başkanım ve sayın Genel Başkanım olmak üzere bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.
YUNUS ÖZLER’DEN
TEBRİK MESAJI
Özler Ajans Basın – Yayın ve Tanıtım Hizmetleri (Medya32) olarak, Tayyip kardeşimize eşi Rumeysa ile birlikte bir ömür boyu mutluluklar dilerken, başta kendisi olmak üzere babası Osman Akçil ve annesi Ayşe Akçil’i tebrik ediyorum. 
YUNUS ÖZLER






 
 

Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °