Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ak Pati Milletvekili Osman Zabun Kahvaltı Programında Konuştu; Isparta ve Türkiye’de Ak Parti’yi Yeniden İktidar Yapacağız

Ak Pati Milletvekili Osman Zabun Kahvaltı Programında Konuştu; Isparta ve Türkiye’de Ak Parti’yi Yeniden İktidar Yapacağız

ISPARTA 1.05.2023 10:28:00 0
Ak Pati Milletvekili Osman Zabun Kahvaltı Programında Konuştu;  Isparta ve Türkiye’de Ak Parti’yi  Yeniden İktidar Yapacağız

Ak Parti Isparta milletvekili adayı Osman Zabun, partisinin teşkilatına kahvaltı programı düzenledi. Programda konuşan Zabun; “21 Yıldır olduğu gibi inşallah 14 Mayıs’ta sandıkta güçlü bir tokadı bu ülkenin düşmanlarına vurmak bizim boynumuzun borcudur ve 14 Mayısta büyük bir zaferi hep birlikte kutlarız” dedi. 

Dün sabah Süleyman Demirel Kongre Sarayı'nda gerçekleştirilen kahvaltıya; Ak Parti Isparta teşkilatının eski ve yeni tüm teşkilat üyelerine davet edildi. Yoğun katılımın olduğu programa İl Başkanı Serkan Keskin ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile il ve merkez ilçe yöneticileri, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi Üyeleri, ilçe temsilcileri, Kadın ve Gençlik Kolları ile çok sayıda partili katıldı. 

ZABUN; “10 YILDIR İL BAŞKANI OLARAK

BU TEŞKİLATTA HİZMET VERİYORUM” 

Kahvaltı programında teşkilat mensuplarına hitaben bir konuşma yapan Ak Parti Isparta 2. Sıra Milletvekili Adayı Osman Zabun şunları söyledi; “Sizlerin de bildiği gibi, 10 yıldır il Başkanı olarak teşkilatımıza hizmet ediyorum. Her koşulda yağmur, çamur demeden çalıştık. Bugün yeni bir görevin başlangıcındayız. İki haftalık süre içinde 100'ün üzerinde köye gittik, köylülerimizle kucaklaştık, 14 Mayıs’ta 21 yıldır aldığımız oyların çok daha üzerinde oy alacağımıza inanıyorum. 14 Mayısta büyük bir zaferi hep birlikte kutlarız diyorum.

“HER KOŞULDA GECE GÜNDÜZ, 

SOĞUKTA SICAKTA GÖREV YAPTIK”

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz Çarşamba günü Kadın Kollarımızla bir kahvaltıda buluşmuştuk. Bugün de teşkilat mensuplarımız, şuanda görev yapan Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis üyelerimiz, Belediye Meclis üyelerimiz ve bundan önce aynı şekilde görev yapmış teşkilat mensuplarımızı bu kahvaltıda buluşturmanın gayreti ve çabasıyla bu programı organize ettik. Bu programımızın amacı arkadaşlarımızla bir araya gelebilmek, hasret giderebilmekti. Öbür taraftan il başkanımızın da belirttiği üzere geçmiş dönemde hakkın rahmetine kavuşmuş teşkilat mensubu arkadaşlarımız ve kardeşlerimiz var, onlara da sizlerin huzurunda Allah’tan rahmet diliyorum. Uzun süre İl başkanlığı yaptım. Her koşulda gece gündüz, soğukta sıcakta görev yaptık. Değerli hemşehrilerimizin desteği ile büyük bir mücadelenin altına imza attık. Bugün geldiğimiz noktada Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile yeni bir görevin artık başlangıcındayız. 

“14 MAYISTA BÜYÜK BİR ZAFERİ 

HEP BİRLİKTE KUTLARIZ DİYORUM”

Ben öyle inanıyorum ki  il merkezimizde değişik alanlarda vatandaşlarla hemşehrilerimizle bir araya geldik, herhalde dün itibariyle 100'ün üzerinde köye gittik, onlarla hasret giderdik ve kucaklaştık. Onların o gözlerindeki ışıltı, heyecan kelimelerle anlatılabilecek bir şey değil. Ben yılların tecrübesi ile söylüyorum 21 yıldır geride bıraktığımız seçimlerde aldığımız oyların çok daha üzerinde oy alarak tarihi rekora imza atacağımıza inanıyorum. Isparta’nın AK Parti oyları yönünden Türkiye’de ilk sıralarda yer alacağına yürekten inanıyorum. Tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir tempo ile çalışıyoruz.  Ve inşallah 14 Mayıs’ta sandıkta güçlü bir tokadı bu ülkenin düşmanlarına vurmak bizim boynumuzun borcudur diyorum ve 14 Mayısta büyük bir zaferi hep birlikte kutlarız diyorum, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Kahvaltı Programında; Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz de birer konuşma yaptılar. 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °