Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Ak Parti'nin Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e; Doğum Gününde Büyük Sürpriz!

Ak Parti'nin Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’e; Doğum Gününde Büyük Sürpriz!

ISPARTA 8.01.2024 09:30:00 0
Ak Parti

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta Belediye Başkan adayının Şükrü Başdeğirmen olduğunu resmen açıkladı. Söz konusu adaylık açıklamasının Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in doğum günü olan 7 Ocak’ta gelmesi ise büyük sürpriz oldu. 

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için zaman süreci her geçen gün azalırken, siyasi partilerde de adaylık çalışmaları hızlandı. 

 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 

RESMEN BAŞDEĞİRMEN’İ AÇIKLADI 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Isparta’da da bu konuda tüm kamuoyu siyasi partilerin adaylarının kim olacağını merak ediyordu. Bu merak giderildi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün İstanbul’da Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında Ak Parti Isparta Belediye Başkan adayının mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen olduğunu tüm kamuoyuna açıkladı. 

ADAYLIK AÇIKLAMASI

DOĞUM GÜNÜNDE GELDİ

7 Ocak 1962’de Isparta’da doğan Şükrü Başdeğirmen’in dün doğum günüydü. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta Belediye Başkan adaylarının Şükrü Başdeğirmen olduğunu açıklaması Başkan Başdeğirmen’e büyük bir doğum günü sürprizi oldu. 


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °