Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

Ak Partili Savlular Neden Kongreye Gidemedi? Sav’da Otobüs Tepkisi!

Ak Partili Savlular Neden Kongreye Gidemedi? Sav’da Otobüs Tepkisi!

ISPARTA 9.10.2023 16:51:00 0
Ak Partili Savlular Neden Kongreye Gidemedi?  Sav’da Otobüs  Tepkisi!

Merkeze bağlı Sav Kasabasındaki Ak Partililer, hafta sonu yapılan 4. Büyük Olağanüstü Kongreye gitmek istedikleri halde, Belediye Başkanı Şakir İpekçi’nin Ankara’ya otobüs kaldırmamasından dolayı tepki gösterdiler. 

AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, geçtiğimiz Cumartesi günü Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 'Türkiye Yüzyılı' vurgusu ile yapılan nkongrede, partiyi yerel seçimlere taşıyacak isimler belirlendi. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da kongrede partililere yerel seçimlere yönelik mesajlar verdi. Söz konusu kongrede Ak Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) da belirlendi. 

ISPARTA’DAN KONGREYE

25 OTOBÜS KALDIRILDI 

Cumartesi günü Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Ak Parti 4. Olağan Büyük Kongresi için Isparta merkez başta olmak üzere tüm ilçe ve kasabalardan otobüs kaldırıldı ve kongreye yaklaşık 300 Ispartalı katıldı. Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin, partilerinin büyük kongresine Isparta’dan 25 otobüs kaldırılacağını kongre öncesinden açıkladı. Ancak, merkeze bağlı Sav Kasabasındaki Ak Partili vatandaşlar maalesef kongreye gidemedi. Sebebi ise, Ak Partili Belediye Başkanı tarafından otobüs kaldırılmaması. Bu konuda görüşlerini açıklayan vatandaşlar; “Burası Sav Kasabası ve kasabamızdan Ak Partiye her seçimde % 80 – 90 oranında oy çıkar. Ancak, buna rağmen biz kendi partimizin kongresine bile gidemiyoruz. Sebebi ise belediyemiz Ak Partili olmasına rağmen bir otobüs kaldırmaması. Bu konuda illaki talimat mı gelmesi lazım. Başkan kendiliğinden böyle şeyleri düşünemez mi? İş kendisine gelince kendisi Ankara’ya gitti. Biz ise gidemedik ve kasabamızda kaldık. Partimizdeki kongre coşkusunu biz de bizzat Ankara’da yaşamak istiyorduk ama yaşayamadık. Eğer, İl Başkanımıza ve Milletvekillerimize söyleseydik onlar bize otobüs tahsis ederlerdi”  dediler. 

 


Pazar 15.2 ° / 8.1 °
Pazartesi 16 ° / 7.8 °
Salı 18.3 ° / 6.6 °