Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Ak Parti Milletvekilleri Gökgöz ve Zabun Müjdeyi Verdi; Fatura Ödemeyecekler!

Ak Parti Milletvekilleri Gökgöz ve Zabun Müjdeyi Verdi; Fatura Ödemeyecekler!

ISPARTA 24.03.2024 12:07:00 0
Ak Parti Milletvekilleri Gökgöz ve Zabun Müjdeyi Verdi;  Fatura Ödemeyecekler!

Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, İl Özel İdaresi tarafından 50 milyon dolarlık 55 MWA’lık Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracaklarını belirterek; “Köylerimizdeki camilerimizin, cemevlerimizin, muhtarlıklarımızın ve sulama kooperatiflerimizin tüm kamu kurum ve kuruluşlarının elektriklerini bedava yapacağız. Buralar için fatura ödeme işi tarihe karışacak” dediler. 

GÖKGÖZ VE ZABUN; “CUMHURBAŞKANIMIZ

BİZİM HİÇBİR TALEBİMİZİ GERİ ÇEVİRMEDİ” 

Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Bizleri yine sizlerin temsilcisi olarak TBMM’ye uğurladınız. Biz de sizlere hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bugün 7’inci köyümüze doğalgaz arzını hep beraber gerçekleştireceğiz. Cumhurbaşkanımız bizim hiçbir talebimizi geri çevirmedi. 

“50 MİLYON DOLARLIK 

GES YATIRIMI YAPIYORUZ” 

İl Özel İdaremizle beraber 55 MW GES kuruyoruz. Köylerimizdeki camilerimizin, cemevlerimizin, muhtarlıklarımızın ve sulama kooperatiflerimizin tüm kamu kurum ve kuruluşlarının elektriklerini bedava yapacağız. 50 milyon dolarlık tesis kuracağız. Bunun altyapısını hazırladık” dediler. 


Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °