Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Ak Parti Milletvekilleri Gökgöz ve Zabun; Isparta’mıza Hayırlı Olsun

Ak Parti Milletvekilleri Gökgöz ve Zabun; Isparta’mıza Hayırlı Olsun

ISPARTA 16.01.2024 17:32:00 0
Ak Parti Milletvekilleri Gökgöz ve Zabun;  Isparta’mıza Hayırlı Olsun

Ak Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun, Eğirdir Gölünün korunması ve çiftçilerin güçlendirilmesi için son derece önemli olan Yalvaç, Gelendost, Hoyran ve Aksu Yılanlı basınçlı sistem sulama yapımının 2024 yatırım programına alındığını bildirdi. 

Ak Parti Milletvekilleri Gökgöz ve Zabun, konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamada; “Milletvekili kardeşim Mehmet Uğur Gökgöz ile birlikte yürüttüğümüz yoğun çaba ve gayretlerin sonucunda Eğirdir gölümüzün korunması ve çiftçimizin güçlendirilmesi için son derece önemli olan Yalvaç basınçlı sistem sulama yapımı Gelendost basınçlı sistem sulama yapımı, Hoyran basınçlı sistem sulama yapımı, Aksu Yılanlı basınçlı sistem sulama yapımı 2024 yatırım programına alınmıştır.

Ayrıca daha önce başlanmış olan Yenişarbademli, Senirkent ve Atabey basınçlı sistem sulaması yatırım programında yerini korumuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımıza sayın Cumhurbaşkanı yardımcımıza Strateji bütçe başkanımıza Tarım ve Orman bakanımıza DSİ genel müdürümüze ve şimdiki ve önceki dönem DSİ bölge müdürlerimize Ispartalı hemşerilerimiz adına yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 


Cuma 22.7 ° / 9.1 °
Cumartesi 12.8 ° / 8 °
Pazar 15.2 ° / 8.1 °