Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Ak Parti Milletvekili Adayları Kütük ve Semiz’den; Isparta Memur-Sen'e Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Adayları Kütük ve Semiz’den; Isparta Memur-Sen'e Ziyaret

ISPARTA 25.04.2023 13:58:00 0
Ak Parti Milletvekili Adayları Kütük ve Semiz’den;  Isparta Memur-Sen

HABER: Yunus ÖZLER

Ak Parti Isparta Milletvekili Adayları Yakup Kütük ve Nesrin Semiz, seçim çalışmaları kapsamında Memur – Sen Isparta Temsilciliğini ziyaret etti. 

YAKUP KÜTÜK VE NESRİN SEMİZ’DEN 

ISPARTA MEMUR - SEN’E ZİYARET 

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için süreç tüm hızıyla ilerliyor. Bu doğrultuda, partiler ve adaylar da seçim çalışmalarının dozunu her geçen gün artırarak sürdürüyor. Bu doğrultuda; Ak Parti Isparta 3. Sıra Milletvekili adayı olan Yakup Kütük ile 4. Sıra Adayı olan Nesrin Semiz Isparta Memur – Sen İl Temsilcisi Selami Kılınç ve yönetimiyle bir araya geldi.

Dün saat 19.00’da gerçekleştirilen ziyarete Memur – Sen Isparta Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Selami Kılınç’ın yanı sıra Memur – Sen’e bağlı Şube Başkanları ile Memur – Sen Kadın Kolları ve Engelliler Komisyonu Başkanları katıldı. 

KÜTÜK; “EĞİTİM CAMİASINDAN GELEN BİRİSİ OLARAK 

MEMUR – SEN’İ HER ZAMAN AİLEM GİBİ GÖRÜYORUM” 

Isparta’ya 21 senede yatırım açısından her şeyin yapıldığını belirten Ak Parti Isparta 3. Sıra Milletvekili Adayı Yakup Kütük, ziyarette yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “21 yıllık Ak Parti iktidarında memurlara her zaman hak ettiği değer ve ücret verilmiştir. Bu konuda son derece müsterihiz. Ayrıca, altyapı ve üst yapı çalışmalarıyla şehrin refahını, kalkınmasını destekledik. Bundan sonra daha iyisini, daha güzelini yapmak için çalışacağız. Ispartalı hemşehrilerimin her zaman yanındayım. 

Burası benim yuvam, benim mekanım. Zira, ben de Sosyal Hizmetler İl Müdürü olmadan önce yıllarca eğitim camiasının çeşitli kademelerinde görev yaptım. Sizin içinizden çıkarak Sosyal Hizmetlere İl Müdürü olarak geçtim. Onun için eğitim camiasını kendi ailem olarak görüyorum. 

“ŞEHRİMİZİ KALKINDIRMAK 

İÇİN GECE – GÜNDÜZ

DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde 21 yıldır olduğu gibi bundan sonra da ‘Bir şehri imar eden, yükselten o şehrin insanlarıdır’ sözünde olduğu gibi şehrimizi bulunduğu noktadan daha yukarılara çıkarmak için gece – gündüz demeden çalışacağız. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın” dedi. 

KILINÇ; “ZİYARETİNİZ

İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Memur – Sen Isparta Temsilcisi ve Eğitim Bir – Sen Isparta Şubesi Başkanı Selami Kılınç da ziyarette yaptığı konuşmada, Ak Parti Isparta 3. Sıra Milletvekili adayı olan Yakup Kütük ile 4. Sıra Adayı olan Nesrin Semiz’in kendilerine yaptığı ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden dolayı şahsın ve Memur – Sen’e bağlı tüm sendikalarımızın başkanları, yönetimleri ve üyeleri adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Zaten, başkanlarımız buradalar. Sizlere, bu yolda kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. İnşaallah 14 Mayıs’ta istediğiniz gibi sonuçlar alırsınız” dedi. Ziyaretin sonunda ise Kütük ve Semiz, Memur - Sen İl Temsilciliğinin bir kat altında bulunan Diyanet - Sen Isparta Şubesi ve Sağlık - Sen Isparta Şubesini de ayrı ayrı ziyaret ederek Şube Başkanları Mevlüt Tosun ile Mahmut Ağun ve yönetimleri ile görüşmelerde bulundular. 

ZİYARETTEN GÖRÜNTÜLER;  

 

 

 


Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °
Pazar 25 ° / 14.1 °
Pazartesi 26.3 ° / 14.1 °