Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ak Parti Milletvekili Adayı Osman Zabun’dan; Yalvaç’ın Köylerine Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Adayı Osman Zabun’dan; Yalvaç’ın Köylerine Ziyaret

ISPARTA 25.04.2023 15:35:00 0
Ak Parti Milletvekili Adayı Osman Zabun’dan;  Yalvaç’ın  Köylerine Ziyaret

Ak Parti Isparta 2. Sıra Milletvekili Adayı ve eski İl Başkanı Osman Zabun, Yalvaç ilçesi ve bu ilçeye bağlı köy ve kasabaları ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. 

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için süreç tüm hızıyla ilerliyor. Bu doğrultuda, partiler ve adaylar da seçim çalışmalarının dozunu her geçen gün artırarak sürdürüyor. Bu doğrultuda; Ak Parti Isparta 2. Sıra Milletvekili adayı olan Osman Zabun, Yalvaç ilçesi ve bu ilçeye bağlı köy ve kasabaları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. 

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ,

DÜĞÜNDE NİKAH ŞAHİDİ OLDU 

Osman Zabun, bu doğrultuda; Yalvaç ilçesi Eyüpler Köyü, Kurusarı Köyü, Kırkbaş köyü, Mısırlı köyü, Körküler ve Bağlarbaşı köylülerine ziyarette bulundu. Zabun ayrıca,  sohbet ettik. Bağlarbaşı köyünde şehidimiz Halil Yavuz'un ailesine ziyarette bulundu. Ardından, ilçede Ümmü Gülsüm ve Eşref çiftinin düğün merasimine katılarak nikah şahitliği yaptı ve çifte bu özel günde mutluluklar diledi.   

DSİ 18. BÖLGE 

MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ 

Daha sonra Isparta merkezine gelen Ak Parti Isparta 2. Sıra Milletvekili adayı olan Osman Zabun, Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, bölge müdüründen kurumun çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °