Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Ak Parti Isparta Teşkilatı’ndan Tam Kadro; Tarım ve Hayvancılık Fuarına Ziyaret

Ak Parti Isparta Teşkilatı’ndan Tam Kadro; Tarım ve Hayvancılık Fuarına Ziyaret

ISPARTA 12.11.2023 22:21:00 0
Ak Parti Isparta Teşkilatı’ndan Tam Kadro;  Tarım ve Hayvancılık  Fuarına Ziyaret

Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin, Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ile Osman Zabun ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Gökkube’de düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti. 

Isparta Ticaret Borsası’nın öncülüğünde DETAY ve ASKON Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Isparta’nın en önemli fuar organizasyonu olan Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı bu yıl 18. kez açıldı. Dört gün süren fuar büyük ilgi gördü ve dün itibariyle sona erdi. 

AK PARTİ ISPARTA TEŞKİLATI’NDAN TAM KADRO 

TARIM VE HAYVANCILIK FUARINA ZİYARET 

Tarım ve Hayvancılık Fuarının sona ermesine sayılı saatler kala Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin, Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ile Osman Zabun ve Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Gökkube’de düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti. 

BAŞDEĞİRMEN; “FUARIMIZI ZİYARET ETTİK”

Fuar ziyaretiyle ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bu yılın başında 76 bin adet elma, kiraz, ceviz, badem, armut gibi fidanları vatandaşlara dağıtarak toprakla buluşturulmasını sağladıklarını ifade ederek; “Ak Parti Milletvekillerimiz Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun, İl Başkanımız Serkan Keskin ve parti teşkilatımız ile birlikte bu yıl 18.’si düzenlenen Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarına ziyarette bulunduk, firma temsilcileriyle bir araya geldik. Ayrıca bu yılın başında 76 bin adet elma, kiraz, ceviz, badem, armut gibi fidanlarımızı vatandaşlarımıza dağıtarak toprakla buluşturulması noktasında belediyemize destek veren fidan üreticisi firmalarımıza da teşekkür ettik” dedi.

SIRÇA VE ÇARKÇI; “AK PARTİ TEŞKİLATINA 

ZİYARETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ” 

Detay Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça ve ASKO Fuarcılık Sahibi Onur Çarkçı; Isparta Ticaret Borsası’nın öncülüğünde DETAY ve ASKON Fuarcılık olarak düzenlemiş oldukları Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret eden Ak Parti teşkilatına teşekkür ettiklerini vurguladılar. 

PARTİ ISPARTA TEŞKİLATI’NIN TARIM VE HAYVANCILIK 

FUARINA ZİYARETİNDEN GÖRÜNTÜLER; 

 


Çarşamba 21.6 ° / 8.4 °
Perşembe 19.3 ° / 8.7 °
Cuma 22.7 ° / 9.1 °