Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’den; Gelendost’a Doğalgaz Müjdesi

Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’den; Gelendost’a Doğalgaz Müjdesi

ISPARTA 11.05.2023 14:40:00 0
Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’den;  Gelendost’a Doğalgaz Müjdesi

Ak Parti Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Uğur Gökgöz Gelendost ilçesini ziyaret ederek doğalgaz çalışmalarının başlama törenine katıldı. 

“Söz verdik yapıyoruz!.. Gelendost İlçemize Doğal Gaz hayırlı olsun” diyen Milletvekili Gökgöz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Ziyaretlerimiz kapsamında Gelendost İlçemizdeyiz. Doğal Gaz altyapı çalışmalarımızı yerinde inceleyerek, çalışanlara kolaylıklar diledik. Büyüyen ve gelişen ülkemizde her geçen gün istihdam da artmaya devam ediyor!

Bin personelin üzerinde istihdam sağlayan işletmenin Genel Müdürü Yasin Yalçın kardeşim nezdinde, çalışma ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gelendost İlçemize Doğal Gaz hayırlı olsun. Ziyaretlerimiz kapsamında Gelendost İlçemiz’deyiz. Doğal Gaz altyapı çalışmalarımızı yerinde inceleyerek, çalışanlara kolaylıklar diledik” dedi. 

Gökgöz daha sonra, Gelendost Belediyesi-Doğal Gaz Çalışmaları İncelemesi-Gelendost İlçe Esnafı Ziyareti-Balcı Köy Ziyareti-Bağıllı Köy Ziyareti-Yeşilköy’ü ziyaret etti. 

 


Salı 18.3 ° / 6.6 °
Çarşamba 19.3 ° / 9.2 °
Perşembe 21.2 ° / 10 °