Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Hakan Kaya’dan; TOÇ BİR – SEN’e Ziyaret

Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Hakan Kaya’dan; TOÇ BİR – SEN’e Ziyaret

ISPARTA 5.04.2023 13:38:00 0
Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Hakan Kaya’dan;  TOÇ BİR – SEN’e Ziyaret

Bir süredir ziyaret ve temaslarını sürdüren Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Kaya, Memur – Sen’e bağlı TOÇ BİR – SEN’i ziyaret ederek Şube Başkanı Mehmet Kobuk ile görüş alışverişinde bulundu.

Partilerin Milletvekili aday adayları 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda, Isparta’da seçim çalışması yapan Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Kaya, kısa adı TOÇ BİR – SEN olan Tarım ve Orman Çalışanları Birliği Sendikası Isparta Şubesi’ni ziyaret etti. Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyarette, TOÇ BİR – SEN Isparta Şube Başkanı Mehmet Kobuk’un yanı sıra Şube Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Başkanı Özkan Telli de hazır bulundu.  

KAYA; “SENDİKALAR SORUNLARIN 

ÇÖZÜMÜNDE ÖNEMLİ BİR YERE SAHİPTİR” 

Ak Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı Hakan Kaya ziyarette yaptığı konuşmada, sendikaların ve siyasetin çözüm odaklı ve çözüm ortağı olarak çalışmalarının vatandaşımıza getireceği kazanımlardan, işçi maaşlarına yapılan % 54.54 artışın oluşturduğu memnuniyet ile, memur camiasındaki maaş artışından, üst akla karşı verdiğimiz ekonomik mücadeleden ve kuzeyde ABD-Rusya, güneyde ABD-Rusya’nın vekalet savaşlarından, milli muhalefete olan ihtiyaca, Memur – Sen’e bağlı sendikaların Türk sendikal örgütlenmesine olan katkısından, bağlı sendikalara ve üye hareketliliğine kadar pek çok konuda fikir alışverişinde bulundu. 

TOÇ BİR – SEN Isparta Şube Başkanı Mehmet Kobuk, Milletvekili aday adayı Kaya’ya sendikalarına yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür etti. 


Perşembe 21.2 ° / 10 °
Cuma 26.6 ° / 13.2 °
Cumartesi 27.4 ° / 15.4 °